You are here:

FOTO | Dorinel Munteanu a ajuns în faţa comisiei! S-a abţinut înainte de a intra în clădire

FOTO | Dorinel Munteanu a ajuns în faţa comisiei! S-a abţinut înainte de a intra în clădire

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul, Dorinel Munteanu, s-a deplasat de la Galaţi la Bucureşti, miercuri, pentru a fi judecat după ce şi-a bruscat un fotbalist. În jurul orei 17:00, componentul Generaţiei de Aur a fost surprins în timp ce intra în clădirea unde urmează să dea exaplicaţii.

Dorinel Munteanu a venit să se apere în faţa unei suspendări! Ce a făcut, înainte de a intra în comisie

Comisia de Disciplină şi Etică judecă două cazuri, miercuri. Gigi Becali şi antrenorul de la Oţelul au fost chemaţi pentru a oferi explicaţii. Primul, în privinţa cuvintelor la adresa arbitrilor, iar al doilea după ce FRF s-a autosesizat, din cauză că David Maftei a fost bruscat de Dorinel Munteanu, în meciul de pe 20 septembrie, scor 1-1, cu Dinamo Bucureşti, în Superliga

Doar Dorinel Munteanu a venit personal în faţa comisiei. Miercuri, în jurul orei 17:00, el a trecut pe lângă reporterii aflaţi la faţa locului şi nu a comentat cazul său, înainte de a intra în clădire. 

De altfel, antrenorul nu va oferi reacţii nici după întâlnire, ci va da un comunicat de presă. 

Prin fapta sa, "cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane", Dorinel Munteanu riscă de la două la şase meciuri de suspendare, dacă va fi găsit vinovat. 

Dorinel Munteanu şi-a domolit discursul, înainte de a oferi explicaţii în faţa comisiei

Duminică, după Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, scor 1-1, Dorinel Munteanu a apărut cu un discurs schimbat, în urma episodului cu David Maftei. 

"Nu am ce să transmit. Fiecare om greşeşte, doar Dumnezeu este fără de greşeală. Comisiile îşi fac treaba, să vedem ce vor decide. Dacă vor considera că am greşit, voi plăti. Dacă ele consideră că trebuie să plătesc cu suspendarea, amenda... Vedem ce vor decide, dar nu e normal să fiu judecat după o sesizare a oamenilor care comentează meciurile. Nu ştiu de unde a venit sesizarea, că toate cuvintele grele care mi s-au adus... 

Am fost subiect de comentarii pentru toţi specialiştii şi îmi cer iertare dacă au fost unii jigniţi sau s-au simţit afectaţi. Eu am fost clar când am spus cu prietenii din Generaţia de Aur. Celor care au comentat le-am dat un răspuns că nu sunt prieten de ei. Dorinel Munteanu cu Mutu, cu ăla, Dorinel e învechit. Sunt obosit, dar am câteva zile să-mi revin", declara Dorinel Munteanu, în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatidorinel munteanu comisie disciplinadorinel munteanu suspendare 

viewscnt
Articole similare