You are here:

S-a aflat care este cel mai mare salariu de la Dinamo! "Şi creştem în anii următori"

S-a aflat care este cel mai mare salariu de la Dinamo! "Şi creştem în anii următori"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo traversează prima perioadă fericită după multe sezoane, iar pretenţiile vor creşte de la sezon la sezon. Pentru a-şi îndeplini obiectivele, "câinii" au început să ofere salarii mai mari, iar Andrei Nicolescu a dezvăluit care este cel mai generos contract.

Andrei Nicolescu a dezvăluit care este cel mai mare salariu de la Dinamo: "A doua cifră nu este corectă"

Zeljko Kopic a rămas la Dinamo, iar conducerea i-a pus la dispoziţie condiţii pentru a nu mai repeta chinul din sezonul trecut. În vară, dinamoviştii au renunţat la mai multe persoane din administraţie, dar şi la jucători. 

În lot au sosit jucători precum: Maxime Sivis, Alberto Soro, Patrick Olsen, Kennedy Boaten, Cătălin Cârjan sau Raul Opruţ, iar în lot există cel puţin un contract de 15.000 de euro lunar. 

"(n.r. - Sunt salarii de 15.000 şi 18.000 de euro la Dinamo?) A doua cifră nu este corectă. Salarii de 15.000 de euro sunt, de 18.000, nu. Noi în buget... Suntem într-un buget cu alte echipe care sunt pentru bătălia la play-off, dar faţă de rivale suntem în urmă. Creştem bugetul în anii următori", a declarat Andrei Nicolescu, la Prima Sport. 

Dinamo, în spatele rivalelor în privinţa bugetului

Pe locul al cincilea în Superliga, Dinamo i-a propus un nou contract lui Zeljko Kopic, iar un acord verbal există

"I-am explicat lui Kopic că politica noastră e să creştem jucători tineri, că doar aşa putem ajunge la performanţă. Treptat vrem să facem lucrul ăsta, e un obiectiv pe termen mediu. Am considerat să aducem şi străini cu experienţă pe anumite posturi. 

La momentul ăsta clubul îi oferă 90% dintre condiţiile pentru a performa, financiar clubul trebuie să crească, ca să poată oferi şi jucători de o altă calitate. Noi suntem încă plafonaţi la bugetul salarial", a adăugat conducătorul de la Dinamo. 

Afla mai multe despre: salarii dinamocel mai mare salariu dinamoandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare