You are here:

"Urâm România", cuvintele care i-au adus o suspendare drastică sportivei din Ungaria

"Urâm România", cuvintele care i-au adus o suspendare drastică sportivei din Ungaria

Sporturi

Comentarii

Sportiva maghiară, Gabriella Kota, a fost suspendată de Federaţia Maghiară după incidentele de la turneul Teqball World Series din Budapesta.

Jucătoarea de futsal si teqball, Gabrielle Kota, i-a adresat injurii arbitrului român în semifinala turneului Teqball World Series de la Budapesta.

Scandalul provocat de sportivă nu s-a oprit aici, aceasta a postat pe Instagram, chiar după partidă, mesajul care a înfuriat pe toată lumea: "Urâm Romania"

Gabriella Kota, suspendată în urma deciziei federaţiei maghiare

Cea mai valoroasă jucătoare de futsal din Ungaria a primit un an de suspendare în urma scandalului xenofob. Federaţia maghiară a făcut o anchetă amănunţită, iar Gabreille Kota a fost găsită vinovată.

”Duminica trecută, Gabriela Kota, jucătoare a echipei feminine de futsal a Ungariei, a pierdut, alături de colegul său, meciul de dublu mixt cu o pereche din Polonia de la un turneu organizat de Asociaţia Maghiară de Teqball, care funcţionează independent de federaţie.

La finalul meciului, în urma unei decizii controversate a arbitrului, echipa maghiară a protestat vehement, iar Gabriella Kota a avut un comportament nepotrivit. Din păcate, Kota a distribuit pe contul său de Instagram povestea şi a inclus mesajul ‘Urâm România’.

Conducerea federaţiei nu este de acord cu acest comportament şi consideră că jucătoarea nu este demnă să reprezinte culorile echipei naţionale. Prin urmare, a fost luată decizia ca jucătoarea să fie exclusă de la echipa naţională pentru un an”, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial al forului de la Budapesta.

 

Afla mai multe despre: gabriella kotateqballfutsalfederaţia maghiară 

viewscnt
Articole similare