You are here:

MM Stoica este convins că FCSB va primi peste 5 milioane de euro în iarnă din transferul fotbalistului de la FCSB: "Decizia finală nu poate să fie decât una singură"

MM Stoica este convins că FCSB va primi peste 5 milioane de euro în iarnă din transferul fotbalistului de la FCSB: "Decizia finală nu poate să fie decât una singură"

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să adune sume importante de bani în acest sezon, iar în iarnă aşteaptă o nouă tranşă consistentă. Conducătorii sunt cu ochii pe o decizie crucială de la FIFA.

"Banii vin de la statul Qatar". FCSB mai încasează o sumă importantă în acest sezon

În vară, FCSB a rămas fără cel mai important om din atac. Florinel Coman s-a transferat la Al-Gharafa SC, în Qatar, iar în Golf a reuşit să se impună ca titular. 

"Mbappe" a jucat în nouă meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de patru, iar singura parte nemulţumită din afacere este FCSB. 

Campioana României nu s-a putut împotrivi mutării lui Florinel Coman în Qatar, după ce Al-Gharafa SC a achitat clauza de reziliere. Totuşi, suma de 5,25 milioane de euro nu a ajuns în conturile clubului din Superliga. 

La acel moment, cei de la Al-Gharafa SC au susţinut că s-au lăsat înşelaţi de hackeri şi au virat banii într-un cont din Vietnam

FCSB nu a căutat să investigheze şi s-a adresat la FIFA, pentru a-şi primi bani. Mihai Stoica a anunţat că forul se va pronunţa în decembrie şi că verdictul va fi sigur în favoarea clubului din România. 

"Noi încă mai dăm refresh din când în când, să vedem dacă au intrat. Se va pronunţa FIFA. Este pe rol. Cred că în decembrie va emite decizia finală, care nu poate să fie decât una singură. Ce mă şochează pe mine e că banii nu vin de la club. Vin de la statul Qatar. Nu e prima oară, e un obicei, o cutumă locală.

Dacă-ţi arăt conversaţia cu agentul jucătorului... Noi am spus clar că nu vrem să vindem jucătorul, dar în momentul în care sunt banii în cont îi eliberăm cartea verde. Dar până la urmă a venit propunerea asta care a fost acceptată, că până pe 30 dau banii, că nu ştiu ce. Eu nu aş fi acceptat, pentru că motivele pe care le invocau erau puerile.

Ziceau că nu au mai făcut asta niciodată. Ce nu au mai făcut? Nu au mai băgat bani în conturile unui club niciodată?", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 233 de meciuri, 63 de goluri şi 62 de pase decisive sunt cifrele lui Florinel Coman la FCSB

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman suma transfer fcsbtransferur fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare