You are here:

Andrei Nicolescu a explicat plecarea fotbalistului care a petrecut şapte ani la Dinamo: "Am fost într-o situaţie ingrată"

Andrei Nicolescu a explicat plecarea fotbalistului care a petrecut şapte ani la Dinamo: "Am fost într-o situaţie ingrată"

Dinamo București

Comentarii

Costin Amzăr (21 de ani), fotbalistul crescut de Dinamo Bucureşti, a decis să părăsească gruparea bucureşteană pentru un transfer în zona Orientului Mijlociu.

Tânărul fundaş lateral a părăsit-o pe Dinamo în această toamnă după şapte ani petrecuţi la club. Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei antrenate de Zeljko Kopic, a vorbit despre subiect şi a explicat motivul pentru care Amzăr a fost cedat în Emiratele Arabe Unite.

Cu Raul Opruţ, fundaşul stânga transferat în vara acestui an, suspendat pentru partida cu Farul Constanţa, Costin Amzăr ar fi reprezentat o soluţie pentru Zeljko Kopic, însă, vestea transferului tânărului fotbalist la Al-Nasr le-au dat planurile peste cap dinamoviştilor.

Cristi Costin a suplinit pentru cei doi absenţi, iar formaţia lui Kopic a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul celor de la Farul.

Andrei Nicolescu: "Nu puteam să dăm înapoi, dacă făceam asta nu mai eram credibili"

"Am fost într-o situaţie ingrată pentru că agreasem termenii înainte de meciul cu Botoşani, nu am ştiut că vă lua roşu Opruţ, nu puteam să dăm înapoi, dacă făceam asta nu mai eram credibili. 

Pentru el au mai fost oferte pentru că el şi-a dorit foarte mult să plece, simţea că aici a avut prea mulţi ani, că nu poate să prindă postul de titular, deşi noi am încercat să-i aducem concurent pe post.", a declarat Andrei Nicolescu, la Prima Sport.

De la transferul său la Al-Nasr, Amzăr a reuşit să-şi bifeze debutul în campionatul din Emiratele Arabe Unite. 45 de minute a primit Amzăr la primul său contact cu fotbalul din străinătate. Echipa sa s-a impus cu scorul de 3-1 la meciul de pe teren propriu cu Ajman Club.

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticostin amzaral nasrandrei nicolescusuperliga 

viewscnt
Articole similare