You are here:

Radu Mazăre, audiat la DIICOT în dosarul antrenorului de bob acuzat că îşi obliga sportivele să se prostitueze: "Îl cunosc"

Radu Mazăre, audiat la DIICOT în dosarul antrenorului de bob acuzat că îşi obliga sportivele să se prostitueze: "Îl cunosc"

Sporturi

Comentarii

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este audiat, miercuri, la DIICOT, în dosarul antrenorului de bob şi sanie care este acuzat că îşi obliga sportivele să se prostitueze. Mazăre a precizat că îl cunoaşte pe Paul Neagu, antrenorul anchetat în acest dosar, şi a explicat că acesta a fost ajutat de Primăria Constanţa să îşi cumpere un bob pe care a fost inscripţionat numele staţiunii Mamaia.

Edilul neagă că i-ar fi fost facilitată întâlnirea cu tinerele

Edilul a negat că antrenorul i-ar fi facilitat întâlnirea cu tinerele, despre care a afirmat că nu erau genul său.

Radu Mazăre se află, miercuri, la DIICOT, unde este audiat în calitate de martor în dosarul în care antrenorul de bob Paul Neagu este cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care şi trafic de persoane. 

Mazăre a fost întrebat de jurnalişti ce legătură are cu acest antrenor. 

”Îl cunosc, l-am văzut cu două dintre sportive de două ori cred, eram şi cu actuala mea soţie, la perioada respectivă iubita oficială. Ştiu că era antrenorul echipei de bob. La un moment dat de la Primărie l-am ajutat, avea inscripţionat pe bob Mamaia. Asta e tot ce ştiu”, a declarat Radu Mazăre. 

Întrebat dacă a sponsorizat lotul naţional de bob feminin al României, fostul primar al Constanţei a răspuns: ”Da, asta vă spun. Nu eu, primăria. Da, l-a ajutat să îşi cumpere un bob. Eu nu mai sunt primar din 2015.  (...) Dacă participa la competiţii internaţionale şi avea şi rezultate şi scria Mamaia, nu e curios”.   

Mazăre a negat faptul că antrenorul Paul Neagu i-ar fi facilitat întâlnirea cu tinerele din lotul de bob şi a precizat: ”Nu erau genul meu.Erau sportive”. 

Paul Neagu, antrenor al lotului naţional de bob şi sanie, este cercetat de procurorii DIICOT, după ce a obligat mai multe sportive să se prostitueze. El este acuzat că le-a determinat pe tinere să se culce cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, motivând că sumele astfel obţinute reprezintă sponsorizări pentru echipă. Faptele s-ar fi petrecut în anii 2013 – 2019.

Afla mai multe despre: radu mazăreradu mazăre bob 

viewscnt
Articole similare