You are here:

Tragedie în Grecia. Un fotbalist cu peste 80 de meciuri în Premier League a murit la doar 31 de ani

Tragedie în Grecia. Un fotbalist cu peste 80 de meciuri în Premier League a murit la doar 31 de ani

Fotbal internațional

Comentarii

George Baldock (31 de ani), a fost găsit mort în locuinţa sa din Atena.

Fostul fotbalist al celor de la Sheffield United, pentru care a evoluat atât în Premier League cât şi în ligile inferioare ale Angliei, a fost găsit fără puls în piscina locuinţei sale din Atena, relatează BBC.

Internaţionalul grec născut în Anglia a reprezentat selecţionata elenă în 12 partide de la debutul său în iunie 2022. După şapte ani petrecuţi în tricoul celor de la Sheffield Wednesday, Baldock s-a transferat la Panathinaikos, în luna iulie a acestui an.

George Baldock a ales să reprezinte Grecia

Aflat în afara lotului naţionalei Greciei pentru partidele din luna octombrie din UEFA Nations League, oficialii federaţiei elene şi-au exprimat suferinţa în acest moment dificil pentru familia fostului internaţional.

"Cu profundă tristeţe şi suferinţă, echipa naţională şi Federaţia Elenă de Fotbal şi-au luat rămas bun de la George Baldock.

Nu există cuvinte pentru a descrie durerea umană cauzată de vestea pierderii neaşteptate a unuia dintre tinerii noştri. Momentul impune tăcerea. Condoleanţe familiei sale. Condoleanţe din partea celei de-a doua familii.", au transmis oficialii Federaţiei Elene de Fotbal.

Grecia va întâlni Anglia, pe Wembley, într-un meci al etapei a treia din UEFA Nations League, joi, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: george baldockpremier leaguegreciapanathinaikossheffield unitedanglia 

viewscnt
Articole similare