You are here:

Adi Mutu vrea să antreneze la clubul unde este idolul tribunelor: ”De ce nu? E o echipa mare”

Adi Mutu vrea să antreneze la clubul unde este idolul tribunelor: ”De ce nu? E o echipa mare”

Serie A

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) este unul dintre cei mai mari jucători din istoria recentă a clubului Fiorentina, echipă pe care şi-ar dori să o antreneze, cândva, în viitor.

Fiorentina a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, în etapa a şaptea din Serie A. La partidă a fost prezent şi Adi Mutu, iar fostul mare atacant al trupei viola le-a purtat noroc toscanilor.

”Briliantul” a fost aplaudat la scenă deschisă pe ”Artemio Franchi”, acolo unde fanii toscani l-au revăzut pe fostul lor idol.

Mutu a jucat la Fiorentina timp de cinci sezoane (2006-2011) şi a marcat 69 de goluri în 143 de meciuri, iar acum a vorbit şi despre cariera sa de antrenor.

Tehnicianul român a dezvăluit că, la un moment dat, şi-ar dori să antreneze şi Fiorentina, echipă care este pregătită în acest moment de Raffaele Palladino. Până atunci însă, Mutu ar putea să o preia pe Hermannstadt.

"Aventura a început acum ceva vreme şi îmi place foarte mult şi aş vrea să antrenez şi Fiorentina, de ce nu? După 10 ani să revin aici e întodeauna plăcut.

Este o echipa mare (Fiorentina, n.r.), complimente preşedintelui şi staff-ului pentru că au făcut un lucru extrarodinar", a declarat Mutu, în presa din Italia.

În actualul sezon, Fiorentina ocupă locul 11 în Serie A, cu 10 puncte acumulate în şapte etape.

Afla mai multe despre: serie aadi mutufiorentina 

viewscnt
Articole similare