You are here:

MM Stoica şi Andrei Nicolescu şi-au numit revenirile înainte de Dinamo - FCSB: "I-am prins pe toţi"

MM Stoica şi Andrei Nicolescu şi-au numit revenirile înainte de Dinamo - FCSB: "I-am prins pe toţi"

Superliga

Comentarii

Dinamo şi FCSB se înfruntă în următoarea etapă a Superligii, prima de la revenirea jucătorilor la echipele de club după pauza dedicată meciurilor echipelor naţionale.

Andrei Nicolescu şi MM Stoica şi-au enumerat absenţele, cât şi revenirile, înaintea de marele derby dintre Dinamo şi FCSB, programat pe data de 20 octombrie.

Administratorul special al celor de la Dinamo a vorbit despre situaţia lui Josue Homawoo, fundaşul plecat la naţionala statului Togo, în ciuda problemelor medicale avute în ultima vreme.

Hakim Abdallah şi Kennedy Boateng, refăcuţi înainte de derby

"La Boateng şi Josue Homawoo au fost probleme legate de naţionale. De exemplu în cazul lui Josue noi ştiam că după etapa a 10-a trebuie să îi dăm o etapă să nu joace, aşa aveam noi programat, dar a plecat la naţională, şi şi-a dorit atât de mult că n-am mai ţinut cont de nimic.

Ei au mers 20 de ore, au făcut antrenament direct. Iar la Josue ştiam că 80/90 la sută se va accidenta, asta era prognoza noastră. Noi trebuia să le dăm drumul de duminica, noi o să fim mai atenţi pe viitor.", a declarat Andrei Nicolescu, la Prima Sport.

Nicolescu speră ca Homawoo să poată juca în derby-ul din următoarea etapă, în condiţiile în care va reintra în programul echipei la sfârşitul acestei săptămâni.

Cât despre Cătălin Cîrjan şi Astrit Selmani, doi dintre oamenii importanţi din atacul celor de la Dinamo, cei doi vor avea parte de câteva zile de odinha, în condiţiile în care au fost chemaţi pentru acţiunile echipelor naţionale pe care le reprezintă, dar s-au întors alături de echipele de club.

"Cîrjan, ca şi Selmani are două-trei zile de pauză.", a spus Nicolescu. Kennedy Boateng şi Hakim Abdallah au revenit în programul echipei, a mai spus oficialul dinamovist.

"I-am prins pe toţi" (n.r. râde), a reacţionat Mihai Stoica, în privinţa revenirilor de la Dinamo.

"La noi o să fie Ngezana, nu ştiu dacă joacă. Şut o să poată sigur, azi (n.r. miercuri) a făcut prima terapie, la Belgrad. La Şut era foarte mică leziunea, putea aşa puţin, forţat şi fără să meargă, dar am zis că e mai bine să meargă", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: dinamofcsbmm stoicaandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare