You are here:

Adrian Mutu, nedumerit de neconvocarea la echipa naţională a "celui mai în formă atacant": "Nu are nicio logică"

Adrian Mutu, nedumerit de neconvocarea la echipa naţională a "celui mai în formă atacant": "Nu are nicio logică"

Echipa națională

Comentarii

Daniel Bîrligea, cel mai important fotbalist transferat de FCSB în ultimele sezoane, a lăsat o impresie bună de la venirea sa la echipă.

Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a impresionat odată cu primele sale goluri înscrie în tricoul formaţiei "roş-albastre". Neconvocat la echipa naţională de către selecţionerul Mircea Lucescu pentru cele două partide din UEFA Nations League ale lunii octombrie, Bîrligea este convins că poate reveni în circuitul echipei naţionale, în viitorul apropiat.

Adrian Mutu, unul dintre golgheterii all-time ai naţionalei României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, a vorbit despre situaţia lui Daniel Bîrligea, în legătură cu absenţa sa din lotul echipei naţionale. Fostul mare internaţional este nedumerit de decizia lui Mircea Lucescu de a-l "lăsa acasă" pe Bîrligea.

Adrian Mutu: "Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru"

"Mi se pare cel mai in formă atacant al nostru, nu ştiu ce a zis Mircea Lucescu, m-a mirat. E alegerea selecţionerului, nu are nicio logică, este o surpriză. Mă aşteptam să fie convocat, sunt curios şi probabil nu o să rămână aşa, toată lumea o să-l întrebe, de ce nu?", a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

Denis Alibec, George Puşcaş şi Denis Drăguş sunt cei trei atacanţi centrali convocaţi de Mircea Lucescu pentru partidele din deplasare cu Lituania şi Cipru, în UEFA Nations League. România este pe primul loc în grupa completată de Kosovo, cu şase puncte şi un golaveraj de 6-1.

Afla mai multe despre: echipa nationalaadrian mutudaniel birligeamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare