You are here:

Curăţenie la Rapid! Marius Şumudică vrea să scape de doi jucători şi pregăteşte un transfer important

Curăţenie la Rapid! Marius Şumudică vrea să scape de doi jucători şi pregăteşte un transfer important

Superliga

Comentarii

Rapid are un start modest de sezon, iar înfrângerea cu FC Botoşani din etapa a 12-a a agitat teribil apele în Giuleşti.

Marius Şumudică a revenit la Rapid la mijlocul lunii august, după ce echipa înregistrare o serie de coşmar cu Neil Lennon antrenor (6 meciuri, un egal şi cinci înfrângeri), însă rezultatele întârzie să apară.

Cu Şumudică pe bancă, Rapid a bifat două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, iar următoarele două partide, cu Farul şi FCSB, se anunţă a fi de totul sau nimic.

Şumudică începe curăţenia la Rapid. Doi jucători sunt pe lista neagră a antrenorului

În ultimul timp, Rapid a realizat câteva transferuri importante, precum Dina Grameni, Tobias Christensen, Clinton N'Jie, Aarron Boupendza şi Alexandru Dobre, dar a rămas ”datoare” la capitolul plecări, cea mai importanţă despărţire fiind cea ce Jayson Papeau.

Situaţia lotului şi parcursul slab din campionat l-au pus pe gânduri pe Marius Şumudică, care deja se gândeşte la ce următoarea perioadă de mercato.

Din informaţiile furnizate de jurnalistul Sorin Chiriac, Rapid le-a propus rezilierea bilaterală lui Filip Blazek şi Nuno Mendes, ambii transferaţi în această vară, însă Dan Şucu s-a lovit de cerinţele compensatorii ale fotbaliştilor.

În acest sezon, Blazek a bifat doar patru meciuri, toate în mandatul lui Neil Lennon, însă de la venirea lui Şumudică nu a prins niciun minut. Situaţia lui Diogo Mendes nu diferă cu mult faţă de cea a colegului său.

Mijlocaşul din Capul Verde nu a prins niciun minut cu Şumudică antrenor.

Rapid pregăteşte un transfer important. Meleke este dorit de giuleşteni

De asemenea, formaţia giuleşteană este interesată de Ulrich Meleke, închizătorul ivorian ce a jucat în Liga 1 pentru Voluntari, CFR Cluj şi FC Botoşani. 

În prezent, Meleke (25 de ani) evoluează pentru Al-Bataeh, echipă din prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligablazekmendes 

viewscnt
Articole similare