You are here:

O legendă a fotbalului scoţian are încredere în revenirea lui Ianis Hagi

O legendă a fotbalului scoţian are încredere în revenirea lui Ianis Hagi

Fotbal internațional

Comentarii

Legenda fotbalului scoţian vede cu ochi buni revenirea lui Ianis Hagi în echipă, mai ales dupa pasa decisivă din ultima etapă.

Ianis Hagi a jucat din nou după 414 zile în prima formaţie a lui Rangers. Românul a oferit o pasă de gol perfectă pentru golul cehului, Vaclav Cerny, care i-a încântat pe fanii lui Rangers.

Din nefericire, internaţionalul român nu a incheiat partida pe măsura aşteptărilor.După o intervenţie dură, arbitrul a analizat faza la VAR şi a primit cartonaşul roşu direct. Ianis a părăsit terenul în lacrimi după gafa comisă, dar colegii şi antrenorul Philippe Clement l-au încurajat imediat.

Kris Boyd încântat de revenirea lui Ianis Hagi

"O pasă buna (n.r. pentru golul lui Cerny) de la Ianis Hagi, care a fost eliminat mai târziu. A fost o decizie corectă cartonaşul roşu, dar a fost bine că l-am văzut din nou pe teren. Cred că poate deveni un jucător important pentru Rangers, atunci când revine definitv în prima echipă şi se obişnuieşte cu viteza jocului din nou. Cred că poate avea un impact în jocul lui Rangers." a declarat Kris Boyd, citat de Rangers News.

 

Ianis Hagi va fi suspendat două etape şi se aşteaptă revenirea lui la partida cu Aberdeen. Până atunci Ianis a fost convocat la echipa naţională, acolo unde Mircea Lucescu îl asteaptă să fie decisiv în partidele cu Cipru si Lituania.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerskris boyd 

viewscnt
Articole similare