You are here:

Reacţia exuberantă a lui Marius Şumudică după anunţul FIFA despre Aaron Boupendza

Reacţia exuberantă a lui Marius Şumudică după anunţul FIFA despre Aaron Boupendza

Rapid

Comentarii

Forul mondial i-a dat undă verde Rapidului pentru transferul lui Aaron Boupendza. Gură de aer pentru Rapid!

Imediat după decizie, Marius Şumudică a fost contactat de presa din Egipt pentru a comenta situaţia gabonezului venit la echipă. Tehnicianul din Giuleşti a avut un răspuns clasic stilului său inconfundabil.

”E transfer permanent, prietene, nu împrumut. Tot ziceau cei de la Zamalek că nu va veni, că va veni împrumut. Prietene, e jucătorul Rapidului. E gata! Halas, halas! (n.r. – E gata, în arabă)”, a declarat Marius Şumudică pentru presa din Egipt.

Antrenorul Rapidului îl cunoaşte foarte bine pe Boupendza, aceştia au mai colaborat şi la Al Shabab în Arabia Saudita. Jucătorul gabonez a fost prezentat de Zamalek, dar Marius Şumudică a reuşit să îl întoarcă din drum şi să semneze cu formaţia alb-vişinie.

Chiar dupa prezentarea oficială la Rapid, noul transfer a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu Marius Şumudică şi despre asteptările sale pe viitor.

”Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult şi voi încerca să-i răsplătesc prin evoluţiile mele, prin goluri şi trofee.

Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton N’Jie, cu care mă înţeleg foarte bine. De asemenea, am şansa de a lucra din nou cu Marius Şumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aştept să joc!”, a spus Aaron Boupendza după transferul la Rapid.

Rapid nu trece printr-o perioada bună, echipa a pierdut în ultima etapă meciul cu Botoşani, scor 2-0, şi se distanţează de locurile de play-off. Giuleştenii au obtinut doar 13 puncte în 12 etape.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidaaron boupendza 

viewscnt
Articole similare