You are here:

Ce ştie Elias Charalambous despre Gigi Becali: ”Să fiu sincer. A fost mereu aşa”. De câte ori s-au văzut până acum cei doi

Ce ştie Elias Charalambous despre Gigi Becali: ”Să fiu sincer. A fost mereu aşa”. De câte ori s-au văzut până acum cei doi

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (44 de ani) a dezvăluit modul în care gestionează situaţia de la FCSB în raport cu patronul Gigi Becali.

Cum este văzut Gigi Becali prin ochii lui Elias Charalambous: ”Îl ştiţi foarte bine. Îl respect mult”

Elias Charalambous este primul antrenor al c-ului care a adus titlul pentru formaţia roş-albastră după nouă ani de aşteptare. El a făcut un cuplu excelent cu Mihai Pintilii sezonul trecut, iar colaborarea dintre cei doi este la cote înalte şi în actuala stagiune.

Drept dovadă stă şi meciul uluitor făcut de campioana României pe terenul lui PAOK din Salonic, în Europa League, acolo unde formaţia roş-albastră a obţinut o victorie eroică în faţa campioanei Greciei, scor 1-0.

Iar meritul celor doi antrenori de la FCSB este cu atât mai mare cu cât trebuie să facă faţă şi implicării lui Gigi Becali. Elias Charalambous a oferit detalii despre modul în care gestionează relaţia cu patronul echipei.

”Să fiu sincer, l-am văzut de trei ori în cei aproape doi ani. Prima dată l-am întâlnit când am semnat cu FCSB, apoi în biserică, iar ultima oară la meciul cu PAOK. În rest, sunt la birou, muncesc mult. 

Nu vorbim foarte mult, este MM care menţine legătura între noi şi ajută mult. Asta este tot! Nu sunt acolo ca să vorbesc mult cu patronul. Sunt ca să fiu alături de jucători, să antrenez echipa. Aceasta este munca mea.

(n.r. este confortabil pentru un antrenor ca patronul să spună că face schimbările?) Înainte să antrenez în România, am jucat mulţi ani în România şi domnul Gigi a fost mereu aşa.

Nu sunt omul care să merg şi să îl schimb pe el. Nu asta este treaba mea. Pe el îl ştiţi foarte bine, îl respect mult, ştiu că face multe lucruri pentru România, ajută mulţi oameni. Am ajuns la FCSB ştiind aceste lucruri. Dacă nu îmi doream, nu ajungeam acolo. 

Din moment ce am semnat cu FCSB, trebuie să accept aceste lucruri şi să lucrez în aceste condiţii. Ştim cine este Gigi Becali, este patronul, este liderul echipei. Acestea sunt lucrurile. Nu sunt cel care să îl schimbe, sunt acolo pentru a munci în aceste condiţii”, a declarat Charalambous.

În aceste zile, Elias Charalambous a profitat de pauza datorată meciurilor echipelor naţionale pentru a da o fugă la el acasă, în Cipru, acolo unde joacă şi naţionala României sâmbătă.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousgigi becaliromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare