You are here:

Sfaturile pe care Giorgio Chiellini i le-a dat lui Hromada: ”E un tip incredibil. M-am antrenat şi cu Del Piero, Buffon” | VIDEO

Sfaturile pe care Giorgio Chiellini i le-a dat lui Hromada: ”E un tip incredibil. M-am antrenat şi cu Del Piero, Buffon” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Înainte de a ajunge în Giuleşti Hrromada a evoluat în Italia, unde l-a cunoscut pe marele Giorgio Chiellini.

Povestea lui Hrromada şi sfaturile primite de la Chiellini

Hromada este jucătorul Rapidului din această vară, Şucu a plătit 500.000 de euro pentru mijlocaş celor de la Slavia Praga.

Fotbalistul a mai jucat la echipa din Giuleşti şi în perioada februarie 2024 - iulie 2024, dar sub formă de împrumut de la echipa din Cehia.

Înainte de a ajunge în Giuleşti a evoluat în Italia, la Sampdoria, Pro Vercelli, Juventus U19 şi Genoa U19. La Juventus l-a cunoscut pe Giorgio Chiellni.

  • Jakub Hromada are meciuri şi în echipa naţională a Slovaciei, jucând inclusiv la Campionatul European din 2020. A jucat 45 de minute cu Spania şi 79 cu Polonia!

”Nu am gândit că merg la Juventus şi trebuie să ajung la prima echipă. Pentru mine a reprezentat un start bun pentru cariera mea. A fost o şcoală de fotbal şi de viaţă.

De obicei aveam multe antrenamente cu prima echipă, aşa că în anii aceia erau Del Piero, Buffon, Pirlo şi alte nume mari, aşa că am avut această oportunitate de a mă antrena şi de a juca amicale în cursul săptămânii ca tineri, unii dintre noi ne antrenam cu prima echipă, da. 

Fiecare este diferit, aşa că unii vorbeau cu noi. îmi amintesc de Giorgio Chiellini, are şi Universitatea şi era un tip incredibili. Ne vorbea nouă, tinerilor, aşa că era unul dintre cei care avea grijă de noi atunci când eram acolo. Dar asta depinde de caracterul fiecărui jucător. 

Unii cred că nici nu ştiau cum ne cheamă, se întâmplă, dar a fost o experinţă foarte frumoasă. 

(n.r. despre un sfat de la Chiellini) Nu neapărat, dar întotdeauna ne vorbea pe teren, ne spunea mereu cum să ne mişcăm, unde să mergem, cum trebuie să facem, iar acum şi eu încerc să fac acest lucru în echipa în care joc, încerc să îmi ghidez colegii să fie în poziţii bune. Chellini a fost genul acesta de jucător care ne spuneau mereu unde să mergem şi ne vorbea mereu.

Desigur ca orice copil, orice fotbalist visează să ajungă un star, să aibă o carieră şi suntem norocoşi, trebuie să apreciem să suntem un procent din cei care au reuşit să ajungă.

Trebuie să muncim în fiecare zi, a fost nevoie de multă disciplină, multe lucruri pe care putem să le facem cu prietenii noştri, la şcoală, multă disciplină, multe sacrificii, iar acum trebuie să ştim că suntem norocoşi şi trebuie să merităm fiecare zi”, a povestit Hrromada. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Hromada, potrivit transfermarkt.com

Rapid este pe locul 12 în clasamentul actual al Superligii. 

Afla mai multe despre: chiellinirapidhrromada 

viewscnt
Articole similare