You are here:

Selecţionerul din Cipru speră să-l surprindă pe Mircea Lucescu la partida din Liga Naţiunilor: "Sunt un antrenor cu experienţă"

Selecţionerul din Cipru speră să-l surprindă pe Mircea Lucescu la partida din Liga Naţiunilor: "Sunt un antrenor cu experienţă"

Echipa națională

Comentarii

Sofronis Avgousti, selecţionerul naţionalei din Cipru, speră ca echipa sa să obţină trei puncte din duelul cu liderul grupei, România, în partida din etapa a treia din Liga Naţiunilor.

România o înfruntă pe Cipru în etapa a treia din UEFA Nations League. Lider în grupa completată de Lituania şi Kosovo, România vrea să-şi continue seria de rezultate pozitive cu o victorie la Larnaca, în faţa Ciprului.

Sofronis Avgousti, selecţionerul ciprioţilor, speră ca echipa sa să-şi revină după eşecul drastic suferit pe teren propriu în faţa selecţionatei din Kosovo, cu scorul de 4-0. În prima etapă, selecţionata din Cipru a reuşit să o învingă pe Lituania, la Vilnius, cu scorul de 1-0.

Sofronis Avgousti: "România e o echipă foarte organizată"

"România e o echipă foarte organizată. Am vorbit cu jucătorii şi le-am zis că vreau să fim fericiţi la final. Trebuie să schimbăm ceva la naţională. Am selecţionat jucători care au jucat la cluburile lor. Nu sunt un antrenor fără experienţă. Am antrenat în faza grupelor europene, am experienţă. Toată lumea îl ştie pe Lucescu, un antrenor foarte cunoscut, dar eu vreau mâine să câştigam meciul. Mâine (n.r. 12 octombrie) veţi afla surprizele", a declarat Sofronis Avgousti.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaciprunations league 

viewscnt
Articole similare