You are here:

Reacţia lui MM Stoica după neconvocarea lui Bîrligea la echipa naţională: "Pentru Lucescu, el nu este la nivelul lui Alibec, Drăguş sau Puşcaş"

Reacţia lui MM Stoica după neconvocarea lui Bîrligea la echipa naţională: "Pentru Lucescu, el nu este la nivelul lui Alibec, Drăguş sau Puşcaş"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre situaţia lui Daniel Bîrligea, jucătorul neconvocat la echipa naţională de către selecţionerul Mircea Lucescu.

Noul vârf de atac al celor de la FCSB, prezent la EURO 2024 alături de naţionala României, pe vremea când evolua pentru CFR Cluj, nu a fost convocat la echipa naţională pentru partidele din luna octombrie din UEFA Nations League.

Marcatorul la ultimele partide ale celor de la FCSB, în toate competiţiile, Bîrligea speră să ajungă la echipa naţională cât de curând. Mihai Stoica a comentat neconvocarea atacantului de la FCSB la echipa naţională pentru cele două partide, cu Lituania şi Cipru.

Mihai Stoica: "Am înţeles exact ce trebuia, esenţa"

"Am înţeles exact ce trebuia, esenţa. La momentul ăsta pentru Lucescu, Bîrligea nu este la nivelul lui Alibec, Drăguş sau Puşcaş.

Mi se pare corect să iei jucători pe aceeaşi poziţie cu profile diferite. Eu nu pot să fiu obiectiv. Dacă mă pui pe mine, spun că Şut este peste orice mijlocaş de la echipa naţională. Câteodată îmi mai plâng şi eu amarul când un jucător de la noi nu este convocat, dar acum nu e de comentat.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

România înfruntă Cipru, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45. Peste 2.600 de suporteri români vor susţine selecţionata lui Mircea Lucescu la Larnaca, sâmbătă seară.

Afla mai multe despre: echipa nationaladaniel birligeamihai stoicamircea lucescuromanialituaniaciprufcsb 

viewscnt
Articole similare