You are here:

Jucătorul cu 12 meciuri în naţionala României se teme de partida cu Cipru: ”N-aş spune că suntem favoriţi”

Jucătorul cu 12 meciuri în naţionala României se teme de partida cu Cipru: ”N-aş spune că suntem favoriţi”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României îşi continuă parcursul din Nations League. După două victorii în primele două partide, tricolorii vor avea parte de două deplasări în care pornesc favoriţi, cu Cipru, la Larnaca, şi cu Lituania, la Kaunas.

Cu maximum de puncte, România este mare favorită la câştigarea grupei, iar următorul test al tricolorilor este cel din Cipru, de sâmbătă seară. 

În mod normal, elevii lui Mircea Lucescu vor obţine cele trei puncte la Larnaca, având în vedere diferenţa mare de valoare ce este de partea noastră.

Cu toate acestea, Vasile Maftei, fostul fundaş al Rapidului, este de părere că România va avea un meci greu împotriva selecţionatei din Cipru.

Vasile Maftei trage un semnal înainte de Cipru - România

”Eu n-aş spune că e favorită. Am văzut că în ultimul timp şi perioadă echipele considerate mici le-au pus probleme celor puternice. OK, nici noi nu suntem una dintre foţtele Europei, dar avem atu pentru faptul că suntem neînvinşi şi că echipa naţională formează un grup unit, foarte puternic, iar asta se vede şi pe teren.

Odată cu venirea lui Mircea Lucescu e un plus de valoare, de experienţă şi de motivaţie. 

Probabil că sunt sub Kosovo, dar va conta cel mai mult formă de moment. Orice se poate întâmpla la fotbal. Îţi faci nişte calcule, dar o dată ajuns pe terenul de joc lucrurile se schimbă. 

Sperăm ca la ora jocului să dea dovadă de dăruire pt că avem nevoie. În f multe meciuri care sunt echilibrate se câştigă prin muncă, ambiţie şi prin spirit ceea ce în ultimul timp am văzut la naţionala noastră. 

Despre faptul că Cipru a schimbat antrenorul Nici nu ştiu dacă e benefic. Poate să fie un şoc pentru cei din Cipru, poate să fie dezavantaj că nu cunoaşte jucătorii”, a spus Vasile Maftei.

Vasile Maftei a îmbrăcat tricoul naţionalei României în perioada 2006-2011. În total a adunat 12 meciuri şi a marcat un gol, în 2006, într-o partidă amicală cu Armenia,

Afla mai multe despre: româniacipru 

viewscnt
Articole similare