You are here:

BREAKING NEWS | FCSB, refuzată! Continuă suspansul pentru fotbalistul dorit de Gigi Becali: "Am spus clar că asta e ce putem oferi"

BREAKING NEWS | FCSB, refuzată! Continuă suspansul pentru fotbalistul dorit de Gigi Becali: "Am spus clar că asta e ce putem oferi"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Luka Zima a picat.

După partide dintre Sepsi şi FCSB, câştigată de campioana României cu 1-0, Gigi Becali a declarat că FCSB va încercă să-l transfere pe Lukas Zima, portarul ceh al Petrolului Ploieşti şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai ”găzarilor”.

Lukas Zima ar fi fost o opţiune pentru FCSB pentru postul de rezervă de portar al echipei, având în vedere că lui Andrei Vlad îi va expira contractul în iarnă. 

Deşi părea că transferul are şanse mari să se realizeze, Mihai Stoica a dezvăluit că oferte FCSB-ului a fost refuzată, iar Zima nu va mai semna cu campioana României.

Oficialul formaţiei roş-albastre a declarat că şefii Petrolului ar fi cerut 500.000 de euro în schimbul lui Zima, de două ori mai mult decât ar fi oferit FCSB.

Oferta FCSB-ului pentru Zima, refuzată de Petrolul. MM Stoica: ”Cum să dăm 500.000 de euro?”

”(n.r. Oferta pentru Zima?) Da, întrebare: da, răspuns: nu. Da, a fost refuzată oferta noastră, noi am spus clar că asta e ce putem oferi (n.r. 250.000 de euro).

Cum să dăm 500.000? În primul rând, ca n-am avut buget pentru portar. În al doilea rând, avem portarul naţionalei, mă rog, al doilea portar.

Nouă ne trebuie rezervă, ne trebuie un portar bun, care să-l ţină în priză, care să apere eventual în Cupă. Chiar le-am zis celor de la Petrolul: ”Domnule, sunt mulţi portari liberi, luaţi exemplul lui Siegriest la Rapid”.

A venit şi a apărat foarte bine, mai sunt Siegrist, important e să-i nimereşti, dar sunt.

Din nefericire nu e niciun român pe care poţi să-l aduci, că vrem români. Şi Lucescu a spus: ”Încetaţi cu străinii!”

Noi folosim foarte mulţi jucători români, ne încadrăm fără probleme în 5+6 (n.r. regula impusă de FRF)”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Lukas Zima (30 de anI) este un portar ceh ce joacă la Petrolul din 2023. Acesta a mai jucat de-a lungul carierei pentru echipe importante din Italia, printre care şi Genoa.
  • Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 850.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: superligapetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare