You are here:

S-a întors la Universitatea Craiova şi vrea să fie selecţionat din nou! "Am fost o prezenţă constantă la naţională" | VIDEO

S-a întors la Universitatea Craiova şi vrea să fie selecţionat din nou! "Am fost o prezenţă constantă la naţională" | VIDEO

Universitatea Craiova

Comentarii

Alexandru Cicâldău n-a mai prins naţionala de când a venit Mircea Lucescu, dar nu-i poartă pică selecţionerului. Mijlocaşul Universităţii Craiova trage tare pentru revenirea printre tricolori.

Universitatea Craiova i-a oferit şansa revenirii, iar acum fotbalistul vrea să prindă şi echipa naţională

Alex Cicâldău a bifat doar 18 minute la EURO 2024, iar în mandatul lui Lucescu a văzut naţionala doar la televizor. 

"Am avut şase ani de când am debutat, o prezenţă constantă la naţională. Trebuie să fiu realist cu mine că nu am fost la o capacitate fizica foarte bună. Bineînţeles că mă gândesc acolo şi orice jucător are targetul să joace la naţională şi să ajute echipa naţională", a spus Alex Cicâldău. 

Mijlocaşul revenit în vară la Universitatea Craiova nu şi-a luat gândul de la naţională. Obiectivul său este Campionatul Mondial de peste ocean.

"Îmi doresc foarte mult acest lucru. În primul rand trebuie să fie sănătos, să mă antrenez, să prind multe minute jucate, să am performanţe să ajung acolo şi ar fi un vis devenit realitate", a mai spus mijlocaşul. 

Ajuns la 27 de ani, Alex Cicâldău încă se inspiră de la cei mai buni.

"De la De Bruyne. Îl urmăresc foarte mult, îl urmăream pe Iniesta mai ales când juca în Europa. De la ei doi încercam să mă inspir, îi analizam mai mult", a mai spus Alex Cicâldău. 

 

Afla mai multe despre: alex cicaldaualex cicaldau universitatea craiovaalex cicaldau echipa nationala 

viewscnt
Articole similare