You are here:

”Nu am avut succes cu fostul antrenor”. Ce s-a întâmplat la Rapid: ”Trebuie să fim mai buni” | VIDEO

”Nu am avut succes cu fostul antrenor”. Ce s-a întâmplat la Rapid: ”Trebuie să fim mai buni” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid a trecut prin multe schimbări în lunile recente, atât din punctul de vedere al lotului de jucători, cât şi la nivelul băncii tehnice şi în birourile administrative.

Rapid are un parcurs sub aşteptări în acest sezon din Superliga României, acolo unde ocupă un modest loc 12, cu doar 13 puncte acumulate în 12 etape disputate.

Marius Şumudică a fost adus ca antrenor în locul nord-irlandezului Neil Lennon, a avut o serie de rezultate pozitivă, dar echipa a intrat din nou într-un con de umbră şi atmosfera de la clubul giuleştean a devenit iar încordată.

”Săgeţi” către Neil Lennon? ”Ne-am dorit să începem acest sezon diferit, dar nu am avut succes cu fostul antrenor”

Despre diferenţele dintre cei doi tehnicieni a vorbit Jakub Hromada, jucător slovac ce este la Rapid din luna februarie a acestui an şi deja se simte foarte bine la Bucureşti şi în România.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a adus în discuţie presiunea care există la clubul din Giuleşti şi că el şi colegii săi se simt responsabili să-i facă fericiţi şi mulţumiţi pe fanii care îi susţin în mod necondiţionat.

”Ne-am dorit să începem acest sezon diferit, dar din păcate nu am avut succes cu fostul antrenor. Am schimbat sistemul, o mulţime de jucători, am încercat să schimbăm multe lucruri.

Nu am fost în echipă în prima parte a sezonului (n.r. accidentat), în primele opt meciuri, nu am făcut pregătirea de vară şi îmi e greu să vorbesc despre asta. 

Singurele lucruri pe care le putem schimba sunt în prezent şi în viitor, aşa că trebuie să fim mai buni fiindcă se simte presiunea. Este bine să ai presiune, suntem de acord cu fanii şi cu ceea ce spun oamenii care iubesc acest club, dar acum trebuie să îi răsplătim fiindcă sunt incredibili.

În fiecare zi simţim asta, la fiecare meci ne susţin şi nu merită să vadă că pierdem meciurile”, a declarat Hromada, jucătorul care a bifat patru meciuri în naţionala Slovaciei.

Rapid are următorul program în campionat: Farul (acasă), FCSB (deplasare), Hermannstadt (a), UTA Arad (a) şi CFR Cluj (d).

 

Afla mai multe despre: rapidjakub hromadasuperliga 

viewscnt
Articole similare