You are here:

Revenire anunţată de Şumudică la Rapid: "Face parte din planurile mele". Antrenorul l-a lăudat pe Dan Şucu: "Tot să ai aşa patron"

Revenire anunţată de Şumudică la Rapid: "Face parte din planurile mele". Antrenorul l-a lăudat pe Dan Şucu: "Tot să ai aşa patron"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Rapid, a prefaţat partida giuleştenilor din etapa a 12-a din Superliga, deplasarea de pe terenul celor de la FC Botoşani.

Rapid vine după rezultatul de egalitate înregistrat în Giuleşti, în faţa Oţelului Galaţi cu scorul de 0-0. Giuleştenii ocupă poziţia a noua în clasament, cu 13 puncte şi speră să se apropie mai mult de zona primelor şase echipe cu o victorie în Moldova.

Marius Şumudică a anunţat revenirea lui Jakub Hromada, fotbalistul care a absentat de la partida cu Oţelul din etapa trecută. Cu doar două prezenţe în tot sezonul, Hromada a absentat în majoritatea partidelor din actuala stagiune, din cauza problemelor medicale.

Marius Şumudică: "Nu mai putem face paşi greşiţi"

"Nu mai putem face paşi greşiţi. E un meci greu, o deplasare grea. Pe mine mă interesează ce face echipa mea, venim după un 0-0, datorită faptului că nu am primit gol, acum mă gândesc doar la victorie.

Vrem să fim cât mai aproape de primul obiectiv, adică play-off-ul. Sunt mulţumit de felul cum recepţioneră jucătorii meci ce le spun. În momentul de faţă e o atmosferă bună, sper să câştigăm. M-am uitat la statistici şi în momentul de faţă suntem pe locul 3 la deplasări, sper să obţinem cât mai multe puncte.

Sunt jucători cu probleme medicale, dar o să vedem până la ora jocului. Săpunaru a făcut toate antrenamentele. Nu cred că voi mai face prea multe schimbări, vreau să formez o identitate a echipei. Hromada face parte din planurile mele pentru acest joc.", a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

Şumudică a ţinut cont de ultimele discuţii legate de rezultate Rapidului din etapele precedente şi a recunoscut că are sprijinul patronului clubului, Dan Şucu, pe care l-a lăudat pentru activitatea sa ca finanţator al clubului.

"Nu vreau să îmi mai găsesc scuze, că am văzut că am fost criticat. Am fost vizitat de patron, de asta am întârziat, am un raport foarte bun cu dânsul, vorbim pe fiecare zi. Încercăm să ducem Rapidul unde îi este locul. Este un om cu care mi-aş dori să lucrez mereu, nu îmi spune mie fotbalistic ce să fac, nu se bagă să îmi spună cine să joace, tot să ai aşa patron.

Jucătorii muncesc zi de zi, o fac cum trebuie, ne-am antrenat la Mogoşoaia, pentru că domnul Şucu a băgat terenul în mentenanţă. Este greu pentru toată lumea. Pentru mine nu există nici o scuză, îmi doresc să demonstrăm că suntem Rapid", a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicadan sucujakub hromada 

viewscnt
Articole similare