You are here:

"Nu mă aşteptam". Laude pentru Ianis Hagi după revenirea la prima echipă de la Rangers: "A dovedit că îl interesează doar fotbalul"

"Nu mă aşteptam". Laude pentru Ianis Hagi după revenirea la prima echipă de la Rangers: "A dovedit că îl interesează doar fotbalul"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele primei echipe a celor de la Rangers. Internaţionalul român a petrecut mai multe luni la echipa secundă a clubului scoţian.

Internaţionalul român a participat la antrenamentul primei echipe a celor de la Rangers înaintea partidei din UEFA Europa League, cu Olympique Lyon. Deşi nu face parte din lista UEFA şi nu a avut drept de joc la partida din Europa, motivul pentru care Hagi a fost primit alături de prima echipă ar putea fi altul.

O clauză din contractul fotbalistului român ar fi fost motivul pentru care Ianis Hagi a fost nevoit să petreacă ultimele luni alături de echipa secundă. Florin Prunea a vorbit despre decizia luată de fotbalistul prezent în circuitul echipei naţionale, pe care îl laudă pentru faptul că a rămas la Rangers.

Florin Prunea: "Cred că i se va da o şansă"

"Probabil că jucătorii când se vor duce la Rangers se vor gândi de zece ori că i se poate întâmpla oricui. Aici nu vorbim de culpa jucătorului, aici vorbim strict de un club care s-a comportat cu un jucător la cel mai jos nivel. Nu mă aşteptam la un club de talia lui Glasgow să se comporte aşa cu un jucator.

Ianis a dovedit că îl interesează doar fotbalul, a renunţat la o grămadă de bani ceea ce nu ştiu câţi jucători faceau. Fotbalul cu siguranţă îl va răsplăti. La cum merg Rangers, cred că i se va da o şansă.", a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: ianis hagiflorin prunearangersscotia 

viewscnt
Articole similare