You are here:

Ce sumă vor încasa jucătorii de la FCSB după victoria cu PAOK. Gigi Becali a fost în vestiar şi i-a surprins pe toţi: "M-au aplaudat"

Ce sumă vor încasa jucătorii de la FCSB după victoria cu PAOK. Gigi Becali a fost în vestiar şi i-a surprins pe toţi: "M-au aplaudat"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat faptul că fiecare jucător de la FCSB va beneficia de o primă pentru victoria în faţa celor de la PAOK Salonic.

Campioana României a ieşit învingătoare din duelul cu PAOK Salonic, disputat în Grecia. Fotbaliştii celor de la FCSB vor beneficia de o primă pentru victoria obţinută în faţa formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu.

Neînvinsă după două etape în Europa League, FCSB va avea parte de alte dueluri cu adversari de top în următoarele partide europene. Până atunci, patronul de la FCSB, Gigi Becali, a decis să-şi răsplătească jucătorii pentru rezultatul obţinut.

Gigi Becali: "Am fost la ei în vestiar după meci"

"Am fost la ei în vestiar după meci, le-am mulţumit. M-au aplaudat când am plecat, a venit şi Tănase după mine şi i-am zis să se ducă înapoi şi să le spună că le dau primă. 3 mii de euro primă pentru fiecare jucător. Nu dau în general, dar nu am mai fost de mult timp cu ei, eram prea bucuros.

Ei sunt 30 de jucători, mai mult nu pot nici eu să dau. Tănase a luat deja prima de calificare în Europa League. Mai au jucătorii şi pentru calificarea mai departe, dar nu mai ştiu. Ce îmi convine zic, ce nu îmi convine nu zic", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB va avea parte de o serie de partide dificile, în luna octombrie. Gloria Buzău, Dinamo, Glasgow Rangers şi Rapid sunt adversarele pe care trupa lui Elias Charalambous le va întâlni în următoarele săptămâni.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leaguegigi becalipaok 

viewscnt
Articole similare