You are here:

Răzvan Raţ, surprins de victoria obţinută de FCSB în meciul cu PAOK: "Nici ei nu cred că se aşteptau"

Răzvan Raţ, surprins de victoria obţinută de FCSB în meciul cu PAOK: "Nici ei nu cred că se aşteptau"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a învins-o pe PAOK cu scorul de 1-0, într-o partidă a etapei a doua din faza ligii în UEFA Europa League.

Campioana României este neînvinsă odată cu performanţa calificării în UEFA Europa League. RFS şi PAOK sunt echipele pe care FCSB le-a învins în primele două etape ale competiţiei.

Daniel Bîrligea a înscris unicul gol al partidei, în prelungirile primei reprize, la capătul unei faze create de căpitanul "roş-albaştrilor", Darius Olaru. Răzvan Raţ, fost internaţional român şi jucător al celor de la PAOK, a felicitat jucătorii campioanei României pentru rezultatul surprinzător obţinut în deplasarea de la Salonic.

Răzvan Raţ: "Cred că e o realizare uriaşă pentru FCSB"

"Extraordinar. În câteva cuvinte, un rezultat la care nu se aştepta nimeni! Doar asta pot să zic, un rezultat la care nu cred că se aşteptau nici jucătorii, chiar dacă sperau înainte de meci. Eu sincer cred ca e o realizare uriaşă pentru FCSB. Asta e clar!", a declarat Răzvan Raţ, la Sport.ro

Rangers este următoarea adversară europeană a celor de la FCSB. Formaţia scoţiană vine după un eşec clar suferit pe teren propriu împotriva celor de la Olympique Lyon.

FCSB ocupă locul patru în clasamentul general din Europa League, cu şase puncte după două partide. În campionat, FCSB o înfruntă pe Gloria Buzău, formaţie care a reuşit să o învingă pe Farul Constanţa în etapa trecută. 

FCSB ocupă locul 10 în clasamentul Superligii, după 11 etape. Cu 13 puncte şi un meci restant de disputat, FCSB se poate apropia de zona primelor şase echipe.

Afla mai multe despre: fcsbpaokrazvan ratuefa europa league 

viewscnt
Articole similare