You are here:

"Este un proces, trebuie să aveţi răbdare". Erik ten Hag nu îşi face griji după un nou pas greşit în Europa League cu Manchester United

"Este un proces, trebuie să aveţi răbdare". Erik ten Hag nu îşi face griji după un nou pas greşit în Europa League cu Manchester United

UEFA Europa League

Comentarii

Manchester United a remizat cu scorul de 3-3 în Portugalia, în faţa celor de la FC Porto, într-o partidă a etapei a doua din UEFA Europa League.

Managerul "diavolilor roşii", Erik ten Hag, a vorbit despre partida pe care Manchester United a fost la un pas să o piardă, pe Estadio do Dragao. Ten Hag nu îşi face griji în privinţa calificării în următoarea fază a competiţiei, deşi echipa sa are un singur punct după două etape. Manchester United a condus-o pe Porto cu două goluri după reuşitele lui Marcus Rashford şi Rasmus Hojlund, din primele 25 de minute.

Gazdele au reuşit egalarea până la sfârşitul primului act, prin golurile lui Pepe şi Samu Omorodion. Atacantul spaniol adus de la Atletico a înscris şi în repriza secundă, pentru 3-2.

Harry Maguire a fost salvatorul punctului în deplasarea din Portugalia, cu golul său înscris în prelungiri, în minutul 90+1.

Erik ten Hag: "Trebuie să dezvoltăm această echipă"

"Am marcat două goluri grozave şi apoi ne-am oprit. Nu am păstrat posesia şi apărarea, ne-am oprit. Am primit primul gol, total inutil, apoi aprinzi focul pe acest stadion şi devine foarte dificil.

Nu ne judecaţi acum, judecaţi-ne la sfârşitul sezonului. Suntem într-un proces. Trebuie să avem răbdare. Trebuie să dezvoltăm această echipă. Vom lucra şi vom continua. Vom lupta.

Am început foarte bine jocul, am dominat, am marcat două goluri, dar apoi am pierdut controlul. Mijlocul partidei nu a fost bun, finalul a fost foarte bun, dar trebuie să ne îmbunătăţim apărarea.", a declarat ten Hag, după meci.

Afla mai multe despre: manchester unitedeuropa leagueerik ten hagfc porto 

viewscnt
Articole similare