You are here:

"Suntem coşmarul lui Răzvan". Gigi Becali, victorie împotriva familiei Lucescu: "I-am spulberat pe amândoi, au colaborat"

"Suntem coşmarul lui Răzvan". Gigi Becali, victorie împotriva familiei Lucescu: "I-am spulberat pe amândoi, au colaborat"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în duelul cu PAOK din etapa a doua a fazei ligii din UEFA Europa League.

Formaţia antrenată de Elias Charalambous a obţinut un succes important la Salonic, la primul meci în deplasare de la calificarea în UEFA Europa League. La finalul etapei a doua a fazei ligii, FCSB are şase puncte şi se află pe locul patru în clasamentul celor 36 de echipe.

Finanţatorul campioanei României, Gigi Becali, a vorbit despre victoria echipei sale împotriva grupării antrenate de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Becali consideră că victoria echipei sale de la Salonic este o victorie atât împotriva lui Răzvan Lucescu, cât şi a tatălui său, Mircea Lucescu.

Gigi Becali: "I-am spulberat pe amândoi"

"A fost doar mâna lui Dumnezeu, am bătut campioana Greciei la ea acasă. Stadion plin, echipă de 100 de milioane de euro, Răzvan Lucescu... De fapt, doi antrenori pe bancă. A fost şi Mircea Lucescu, pentru că au colaborat amândoi.

Eu i-am spulberat pe amândoi. Vedeţi? Fac ce fac şi mai fac şi eu câte o glumă. (n.r. FCSB l-a eliminat pe Răzvan Lucescu şi în 2006) Suntem coşmarul lui Răzvan Lucescu. El a avut bara şi atunci, pe Stadionul 23 August, era şi tatăl lui acolo, iar acum a avut bară din nou.", a declarat Gigi Becali, la Salonic.

Glasgow Rangers este următoarea adversară a celor de la FCSB în UEFA Europa League. Partida din Scoţia se va disputa spre sfârşitul lunii octombrie, pe data de 24, de la ora 22:00.

Ianis Hagi, internaţionalul român revenit recent la prima echipă a celor de la Rangers, nu va putea evolua, deoarece nu face parte din lista de jucători eligibili pentru partidele europene a formaţiei din Glasgow.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimircea lucescurazvan lucescupaokuefa europa league 

viewscnt
Articole similare