You are here:

După ce l-a avut pe "Lampard", FCSB a pus mâinile acum pe noul "Luis Suarez". Gigi Becali a făcut anunţul: "I-am pus 15 milioane clauză"

După ce l-a avut pe "Lampard", FCSB a pus mâinile acum pe noul "Luis Suarez". Gigi Becali a făcut anunţul: "I-am pus 15 milioane clauză"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre jucătorul care l-a impresionat în urma victoriei echipei sale de la Salonic în faţa celor de la PAOK.

Daniel Bîrligea, jucătorul pentru care Gigi Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj suma de 2.000.000 de euro, a înscris al doilea său gol în UEFA Europa League în tricoul campioanei României. Bîrligea a fost decisiv pentru echipa antrenată de Elias Charalambous la Salonic, iar reuşita sa i-a adus laude din partea patronului echipei, Gigi Becali.

Becali şi-a lăudat noua achiziţie pentru ultimele prestaţii, dar mai ales pentru mentalitatea şi spiritul de luptă de care a dat dovadă la ultimele partide ale celor de la FCSB.

Patronul campioanei României a recunoscut că nu se aştepta să poată să-l transfere pe Bîrligea la FCSB, în condiţiile în care se aştepta ca Nelu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj, să ceară o sumă mult mai mare.

Gigi Becali: "Când îl vedeam pe Bîrligea la CFR mă ofticam rău"

"Eu nu mă gândeam că mi-l dă pe Bîrligea. Eu credeam că cere 7 sau 8 milioane pe el. Eu când îl vedeam pe Bîrligea la CFR mă ofticam rău, niciodată nu mi s-a întâmplat, aş fi vrut să îl am eu. De unde să ştiu că mi-l dă pe cel mai bun jucător al lui pe 2 milioane.

Are 23 de ani, la 25 de ani, o să fie Luis Suarez. Cam în genul ăla de jucător e. Dacă joacă aşa, în 2 ani, e clar. I-am pus 15 milioane clauză şi mă oftic.

Fotbalistic m-a impresionat Bîrligea. El a alergat până la epuizare. A rămas acolo în stânga, jos. M-a impresionat. A dat şi ultimul strop de respiraţie. Aia m-a impresionat. Ajunsese mingea la el şi ziceam că nu mai poate, dar tot a făcu el ceva. M-a impresionat lupta asta", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Gloria Buzău este următoarea adversară a campioanei României. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe vine după un succes obţinut pe teren propriu în faţa celor de la Farul Constanţa, cu scorul de 1-0.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalipaokdaniel birligeauefa europa league 

viewscnt
Articole similare