You are here:

S-a răzgândit Philippe Clement?! Reacţii în lanţ după ce Ianis Hagi a fost reprimit la Rangers: ”Nu era o decizie tactică? Aşa zicea!”

S-a răzgândit Philippe Clement?! Reacţii în lanţ după ce Ianis Hagi a fost reprimit la Rangers: ”Nu era o decizie tactică? Aşa zicea!”

Fotbal internațional

Comentarii

Ianis Hagi, fotbalistul român al formaţiei scoţiene Glasgow Rangers, a postat un mesaj important legat de situaţia sa de la Rangers, pe reţelele de socializare.

Reacţii după vestea dată de Rangers

După mai multe săptămâni în care a evoluat doar pentru echipa a doua a celor de la Rangers, Ianis Hagi (25 de ani) a revenit la prima echipă. 

”Ianis Hagi e înapoi la antrenamente”, au scris cei de la Rangers, iar fanii au reacţionat imediat.

Este o adevărată răsturnare de situaţie în contextul în care antrenorul Philippe Clement a declarat în mai multe rânduri faptul că nu se va mai baza pe Ianis Hagi.

După vestea dată de Rangers, Bogdan Cosmescu, Silviu Tudor Samuilă şi Emil Grădinescu au comentat, în direct, la Prima Sport.

Bogdan Cosmescu: ”Cine i-a făcut contractul i-a făcut prost. E car că e tentaţia mare să faci o porcărie de genul. Mai ales că el a devenit un jucător indinspensabil. Nu ştiu cine e impresarul lui, dar asemenea clauză e periculoasă. Să nu uităm că s-a pregătit singur. 24 de mii pe lună era mult, e o diferenţă mare, e o sumă foarte mare!

Emil Grădinescu: E un comportat abject, întâlnit în fotbalul mare. E o zgârcenie dusă la alt nivel.

Silviu Tudor Samuilă: Să te porţi aşa cu un jucător să îl trimit la echipa a doua, e metoda din asta în prostie.. Dovada că nu e decizie tactică, cum tot spunea antrenorul, acum că a renunţat Ianis la bani, la clauza aia! Dar antrenorul să tot spui că e tactică decizia şi acum ca renunţ la bani... e din nou la prima echipă!”

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgrădinescucosmescu 

viewscnt
Articole similare