You are here:

Fanii de la Rangers ”au înnebunit”! Ce mesaje i-au transmis lui Ianis Hagi după ce a fost reprimit la prima echipă

Fanii de la Rangers ”au înnebunit”! Ce mesaje i-au transmis lui Ianis Hagi după ce a fost reprimit la prima echipă

Fotbal internațional

Comentarii

După o absenţă de 14 luni, Ianis Hagi a revenit la prima echipă a lui Rangers, unde s-a pregătit alături de colegii săi.

Ianis Hagi, din nou la prima echipă a lui Rangers! Reacţia fanilor 

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-ar fi întors la prima echipă a grupării din primul eşalon al fotbalului scoţian, Glasgow Rangers. "Exilat" la echipa secundă a celor de la Rangers, odată cu revenirea sa din împrumutul din La Liga, la Deportivo Alaves, Ianis Hagi se antrenează alături de prima echipă a celor de la Rangers.

Fanii au fost extrem de fericiţi de vestea dată de Rangers şi au lăsat sute de comentarii pline de încurajări pentru Ianis.

"Era şi timpul. Bine ai revenit, Ianis!", "Ce veste minunată!", "Jucător inteligent", "Direct în echipa de start", "Decizie corectă", "100% pentru club" sunt doar câteva dintre reacţiile apărute pe reţelele de socializare.

Fără drept de joc în Europa League, internaţionalul român ar putea face parte din lot pentru partida din etapa următoare din campionat.

  • 99 de apariţii în toate competiţiile a adunat Ianis Hagi pe parcursul experienţei sale la prima echipă a celor de la Rangers.

O clauză din contractul fotbalistului român ar fi fost cauza pentru care Ianis Hagi ar fi ajuns la echipa secundă, însă, negocierile între cele două tabere au dus la acordarea unei noi şanse pentru fotbalistul român.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersfani 

viewscnt
Articole similare