You are here:

Gigi Becali, ironii la adresa rivalilor din Superliga înainte de PAOK - FCSB. Ce i-a transmis lui Marius Şumudică

Gigi Becali, ironii la adresa rivalilor din Superliga înainte de PAOK - FCSB. Ce i-a transmis lui Marius Şumudică

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, va asista la partida echipei sale de la Salonic, în faţa campioanei Greciei, PAOK.

PAOK este următoarea adversară a campioanei României în UEFA Europa League. După debutul convingător în competiţie, în faţa celor de la RFS, FCSB este în căutarea unei noi victorii europene. Patronul celor de la FCSB a decis să meargă la Salonic pentru a urmări partida echipei sale, dar nu a uitat de rivalii din Superliga, odată ajuns în Grecia.

Becali şi-a dezvăluit în mai multe rânduri formulele pe care FCSB avea să se bazeze la startul partidelor din Superliga. Finanţatorul campioanei României şi-a schimbat strategia pentru partidele din UEFA Europa League şi nu va divulga primul "11" pe care FCSB îl va folosi la partida de joi seară. Becali a pus accent pe importanţa partidelor europene şi a profitat de ocazie pentru a îi ironiza pe Costel Gâlcă şi Marius Şumudică, doi dintre rivalii săi din Superliga.

Gigi Becali: "Cred că echipa se ştie, dar n-o mai spun. Lui Răzvan Lucescu nu trebuie să i-o spui"

"Cred că echipa se ştie, dar n-o mai spun acum. Una e când joci în România şi îi zici echipa lui Marius Şumudică sau Costel Gâlcă, alta e când i-o spui lui Răzvan Lucescu. Lui Răzvan Lucescu nu trebuie să i-o spui. Dacă i-o zici, ăla găseşte şmecherii. Nu i-o spunem lui Răzvan, tată", a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leaguegigi becalipaokmarius sumudicacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare