You are here:

Răzvan Lucescu, declaraţii înainte de meciul cu FCSB: ”Pentru mine, e Steaua!”

Răzvan Lucescu, declaraţii înainte de meciul cu FCSB: ”Pentru mine, e Steaua!”

FCSB

Comentarii

După ce a învins-o pe RFS în prima rundă din Europa League, scor 4-1, FCSB se pregăteşte de duelul cu PAOK. Meciul va putea fi urmărit joi, de la ora 22:00.

Răzvan Lucescu, înainte de PAOK - FCSB 

FCSB va disputa joi, 3 octombrie 2024, al doilea meci din noul format Europa League.

Răzvan Lucescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei şi a menţionat că pentru el FCSB este Steaua, însă îi va spune FCSB pentru a nu se crea o confuzie.

„Pentru mine este Steaua. Eu nu ştiu ce se întâmplă, nu mă pricep la contracte, habar n-am, n-am fost implicat. Eu văd doar o continuitate a acelei echipe Steaua care aparţinea în ultima perioadă tot lui Gigi Becali.

Cum s-a ajuns acolo nu ştiu şi nu mă interesează. Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie aici pentru că nu ştiu cum a apărut în media, FCSB sau Steaua. Dar este Steaua!”, a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

FCSB vine după un start promiţător în Europa League. Roş-albaştrii au învins-o pe FK RFS cu 4-1. De cealaltă parte, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut în prima etapă în faţa celor de la Galatasaray, scor 1-3.

Echipele probabile:

PAOK: Kotarski - Otto, Kedziora, Lovren, Rahman - Ozdoev, Bakayoko - Zivkovic, Konstantelias, Taison - Chalov

FCSB: Târnovanu - M. Popescu, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Edjouma - Ştefănescu, Olaru, Tănase - Bîrligea

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescusteauafcsb 

viewscnt
Articole similare