You are here:

După escapada de la Stockholm, Mbappe e din nou la antrenament

După escapada de la Stockholm, Mbappe e din nou la antrenamentgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, care a fost implicat într-o controversă după o ieşire la un restaurant şi într-un club de noapte din Stockholm în această săptămână, în timp ce Franţa întâlnea Israel, a postat o fotografie în social media, în care apare că se antrenează într-o sală de sport.

Atacantul francez, care a fost odihnit de Didier Deschamps, a postat fotografia sâmbătă dimineaţă, însoţindu-şi mesajul cu emoticoane: un salut militar, o inimă albă, probabil cu referire la Real Madrid, şi un muşchi.

Kylian Mbappé, care lipseşte din cauza unei accidentări de la meciurile din octombrie ale naţionalei Franţei, a fost văzut joi seara în Suedia.

Didier Deschamps şi-a justificat decizia de a-l odihni pe câştigătorul Cupei Mondiale 2018, care s-a accidentat la coapsa stângă: „Are o problemă care nu este gravă, dar care necesită tratament pentru a se putea recupera corect. Nu sunt aici pentru a-mi asuma riscuri”.

Starul lui Real Madrid încă nu este 100%

Kylian Mbappé a profitat de câteva zile de odihnă acordate de Real Madrid pentru a face o scurtă deplasare în Suedia, într-un moment în care Les Bleus erau implicaţi în Liga Naţiunilor împotriva Israelului la Budapesta.

El urmează să revină, luni, la antrenamentele clubului Real Madrid.

În acest sezon, Kylian pare ca încă nu e integrat complet în formaţia "Los Blancos". Fanii se aşteptau ca el sa aibă un impact mult mai mare asupra echipei, este o presiune foarte mare pe umerii francezului şi încă e aşteptat sa confirme la nivelul valorii sale.

Mbappe are şapte goluri în 11 partide în care a îmbracat tricoul Realului. 

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridnaţionala franţei 

viewscnt
Articole similare