You are here:

Sub ameninţarea celor petrecute în FCSB - Rapid, MM Stoica a făcut gesturi categorice pe margine

Sub ameninţarea celor petrecute în FCSB - Rapid, MM Stoica a făcut gesturi categorice pe margine

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a intervenit în timpul derby-ului cu Rapid, după ce Istvan Kovacs a ameninţat cu măsuri radicale, din cauza evenimentelor petrecute în repriza a doua.

MM Stoica a văzut ce se întâmplă în peluză şi a trecut la acţiune, sub ameninţarea lui Istvan Kovacs

FCSB şi Rapid s-au întâlnit în etapa a 14-a din Superliga, în platforma Orange, pe Prima Sport 1, live video pe Orangesport.ro. Ambele echipe au reuşit să aducă la stadion 40.000 de spectatori, iar cele două galerii au fost incisive prin mesaje sau scandări. 

În a doua repriză, ambele galerii au comis-o şi a fost nevoie de intervenţia organizatorilor, pentru a ca evenimentele să nu continue. 

Meciul a fost întrerupt timp zeci de secunde în minutul 51, atunci când o petardă aruncată din galeria FCSB-ului a explodat lângă Manea şi Ignat. Cei doi fotbalişti s-au resimţit, iar Istvan Kovacs a ameninţat cu măsuri dure

Cinci minute mai târziu, situaţia s-a repetat în careul lui Ştefan Târnovanu. Portarul de la FCSB a fugit de o petardă aruncată din peluza Rapidului, iar Istvan Kovacs a întrerupt meciul, din nou, zeci de secunde. 

Pe margine, MM Stoica a simţit că e momentul să intervină şi s-a dus decis în dreptul galeriei celor de la FCSB, pentru a le cere fanilor să nu mai arunce cu petarde pe teren. 

Conducătorul campioanei a strigat de la distanţă spre liderii galeriei, apoi s-a dus aproape de ei. Cu gesturi categorice, MM Stoica şi-a transmis mesajul, iar până la final nu au mai existat probleme care să perturbe meciul. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsb rapidfcsb rapid 

viewscnt
Articole similare