You are here:

Istvan Kovacs a pus pe pauză derby-ul, după ce suporterii din peluze au comis-o! Fotbaliştii au avut de suferit, în FCSB - Rapid

Istvan Kovacs a pus pe pauză derby-ul, după ce suporterii din peluze au comis-o! Fotbaliştii au avut de suferit, în FCSB - Rapid

FCSB

Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs nu a ezitat şi a oprit jocul dintre FCSB şi Rapid, după ce câteva petarde au fost aruncate din peluzele Arenei Naţionale, unde au stat fanii rivalelor. Centralul a pus pe pauză meciul în două rânduri.

Istvan Kovacs, drastic! Le-a spus fotbaliştilor să oprească jocul, după ce suporterii au comis-o în FCSB - Rapid

Derby-ul din etapa a 14-a a Superligii, FCSB - Rapid, a avut loc duminică, de la 21:00, în platforma Orange, pe Prima Sport 1, şi live video pe Orangesport.ro. Arena Naţională a găzduit 40.000 de spectatori, iar măsurile de securitate au fost sporite. 

Chiar şi aşa, ultraşii ambelor echipe tot au reuşit să introducă pe stadion materiale interzise, iar Istvan Kovacs a luat măsuri. 

În minutul 51, în urma unui corner al FCSB-ului, o petardă aruncată din peluza FCSB a explodat în apropierea lui Cristi Manea. Apărătorul lateral s-a ţinut de cap şi s-a resimţit. De suferit a avut şi fundaşul central Ignat, care a acuzat o durere în zona feţei. 

Istvan Kovacs le-a transmis echipelor să se îndrepte spre mijlocul terenului, în timp ce crainicul a făcut un apel imediat şi i-a rugat pe spectatori să nu arunce materiale pirotehnice pe gazon.

Nu s-a jucat un minut timp de un minut, iar Darius Olaru şi Răzvan Onea au fost convocaţi de arbitru pentru a le da indicaţii. 

Jocul a fost reluat, dar acelaşi lucru s-a întâmplat şi în partea opusă a terenului. 

Jocul a fost oprit în minutul 56, după ce şi din peluza rapidistă a aterizat o petardă în careul lui Ştefan Târnovanu. Portarul a ieşit metri buni din poartă, pentru a evita o posibilă rană. 

Din nou, Istvan Kovacs a oprit jocul şi s-a dus spre margine pentru a lămuri anumite aspecte. 

Meciul s-a reluat, după zeci de secunde în care fotbaliştii au aşteptat pe teren, în FCSB - Rapid

Afla mai multe despre: istvan kovacsistvan kovacs fcsb rapidfcsb rapid 

viewscnt
Articole similare