You are here:

Al Gharafa, egal în meciul cu liderul clasamentului din Qatar. Florinel Coman, schimbat după un nou meci fără realizări notabile

Al Gharafa, egal în meciul cu liderul clasamentului din Qatar. Florinel Coman, schimbat după un nou meci fără realizări notabile

Stranieri

Comentarii

Al Gharafa şi Al Duhail au remizat cu scorul de 1-1 într-o partidă a etapei a opta a campionatului din Qatar.

Florinel Coman, fostul golgheter al celor de la FCSB, transferat de Al Gharafa din Superliga în vara acestui an, a fost titular în partida cu liderul clasamentului din Qatar, Al Duhail.

Formaţia antrenată de Cristophe Galtier, dublu campion în Ligue 1, cu PSG şi Lille, a deschis scorul prin golul lui Michael Olunga, fost atacant al celor de la Girona, din minutul 56.

Coman, fără gol din luna august în Qatar

Florinel Coman a fost înlocuit la scurt timp după deschiderea scorului, în minutul 61. Rabih Boussafi a intrat în locul internaţionalului român. Cu Joselu şi Yacine Brahimi rămaşi în teren, oaspeţii au avut forţa să revină şi să restabilească egalitatea pe final. Mohammed Muntari a înscris golul egalizator în minutul 87.

Astfel, Al Duhail se menţine pe prima poziţie a clasamentului din Qatar, cu 19 puncte după opt etape, în timp ce Al Gharafa încheie etape pe locul patru, cu 12 puncte. În următoarea etapă, Al Gharafa o întâlneşte pe teren propriu pe Al Arabi.

Afla mai multe despre: al gharafaflorinel comanqataral duhail 

viewscnt
Articole similare