Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, pregătită să repete cazul Burcă! Ardelenii iau din nou faţa FCSB-ului cu un transfer: ”Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi” | EXCLUSIV

CFR, pregătită să repete cazul Burcă! Ardelenii iau din nou faţa FCSB-ului cu un transfer: ”Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte un transfer surprinzător, după ce a ofertat un fotbalist de la Chindia.

CFR Cluj este în căutari pentru a-şi întări lotul în această perioadă de mercato.

Dan Petrescu insistă să facă transferuri în iarnă, iar conducerea a promis să îi facă pe plac, astfel că, după venirea lui Marko Dugandzic, încă un jucător de atac este aşteptat în Gruia.

Ardelenii ar fi interesaţi de Cristian Neguţ, decarul Chindiei, pe care caută să îl împrumute şi să trimită doi jucători în locul său, Mihai Butean şi Denis Rusu.

MM Stoica şi Andrei Vochin au analizat mutarea, pe care o consideră cu adevărat surprinzătoare şi bizară, având în vedere transferurile pe care le fac de obicei clujenii.

Totuşi, Neguţ mai fusese remarcat şi de Gigi Becali, a dezvăluit MM Stoica, astfel că CFR ar putea repeta cazul Burcă prin aducerea decarului Chinidiei.

  • În vara anului 2019, CFR Cluj i-a luat faţa FCSB-ului şi l-a transferat pe fundaşul central dorit şi de Gigi Becali, la momentul respectiv, de la FC Botoşani

CFR îi ia din nou faţa FCSB-ului cu un transfer

Dacă e împrumut, e probă până în vară. Dacă într-adevăr scapă de Butean şi Rusu... Rusu nu are salairu mare, dar scapă de salariul lui Butean.

Neguţ cred că îi poate ajuta mai mult, dar e ciudat că tot mai aduc jucători. Tocmai vorbeam, dacă Omrani nu rămâne, zona dreapta e descoperită.

Acolo nu joacă nimeni la momentul ăsta, Deac, dar face 36 de ani şi joacă inter acum. Omrani mai e şi variantă de atacant, dar mai au trei atacanţi, toţi de acelaşi profil.

Omrani e diferit. Dacă întrebai pe cineva câţi ani are Neguţ, era tentat să zică că are spre 30, dar e tânăr, e născut în 1995.

Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă...”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Dacă îl iau pe Roger din vară, probabil că Neguţ stă până atunci. Trebuie să găsească variante în partea dreaptă, în stânga e plin”, a adăugat Andrei Vochin.

În vârstă de 26 de ani, Cristian Neguţ evoluează din 2016 la Chindia Târgovişte, singura formaţie pe care a reprezentat-o la nivel de seniori.

Cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com, fotbalistul născut la Ploieşti poate evolua nu doar în banda dreaptă, ci şi ca vârf sau mijlocaş ofensiv.

205 partide a însumat Neguţ la Chindia, în Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, în care a marcat 39 de goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: cristian neguţ 

viewscnt
Articole similare