Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, după eliminarea FCSB-ului: ”Primul galben al lui Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Arbitrul a făcut o greşeală”

Charalambous, după eliminarea FCSB-ului: ”Primul galben al lui Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Arbitrul a făcut o greşeală”

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după ce parcursul european din acest sezon a luat sfârşit încă din preliminarii.

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Astfel, în urma rezultatului înregistrat la returul din Danemarca, FCSB a fost eliminată din Conference League.

Charalambous, prima reacţie după eliminarea FCSB-ului: ”Primul galben al lui Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic!”

La finalul meciului, Elias Charalambous a reacţionat şi a precizat că şi bucureştenii au avut şansele lor de calificare, doar nu au le-au fructificat.

De asemenea, tehnicianul cipriot a vorbit şi despre Vlad Chiricheş, eroul negativ al serii. Fundaşul central a fost eliminat după ce a luat două cartonaşe galbene.

FCSB rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61.

”Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca.

Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte.

Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu.

Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea.

Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon.

Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Charalambous, conform Antenasport.

Pentru FCSB urmează meciul cu Poli Iaşi, din etapa a şasea a Superligii României, duminică, 20 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousconference leaguevlad chiriches 

viewscnt
Articole similare