Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous l-a impresionat deja pe Meme Stoica: ”Este peste aşteptări. Poate să fie o mutare importantă în lupta pentru titlu”

Charalambous l-a impresionat deja pe Meme Stoica: ”Este peste aşteptări. Poate să fie o mutare importantă în lupta pentru titlu”

FCSB

Comentarii

Meme Stoica spune că Elias Charalambous a reuşit deja să-l impresioneze.

FCSB are un nou antrenor principal, pe cipriotul Elias Charalambous, fost jucător, printre altele, la FC Vaslui.

Mihai Stoica susţine că Elias Charalambous l-a impresionat încă de la primele antrenamente şi aducerea lui ar putea fi foarte importantă în lupta pentru titlu.

Meme Stoica îl laudă pe Elias Charalambous: ”Vine şi cu ceva nou”

FCSB avea nevoie de un nou antrenor principal, cel puţin în acte, după ce Leo Strizu şi-a prezentat demisia.

Surprinzător, soluţia a venit din Cipru. Joi, Elias Charalambous a semnat cu FCSB un contract valabil până în vara lui 2024.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a condus deja primele antrenamente şi Meme Stoica se declară entuziasmat de primele impresii pe care Elias Charalambous i le-a lăsat:

”Eu ştiam pe cine aducem, dar nu ştiam ce impact va avea. Este peste aşteptări. Vine şi cu ceva nou, are aceeaşi filosofie despre fotbal pe care o avem şi noi.

Nu numai că ne va ajuta, poate să fie o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu”, a spus Mihai Stoica.

Florin Prunea este de părere că şi Elias Charalambous va fi antrenor doar antrenor de decor

Florin Prunea susţine însă că Charalambous se va afla în aceeşi situaţia ca Leo Strizu. Adică va fi antrenor principal doar în acte şi cel care va conduce echipa va fi Mihai Pintilii.

Prunea este de părere că FCSB a apelat la această variantă pentru a dribla din nou regulamentul FRF, care impune echipelor să aibă un antrenor principal cu carnet şi cu licenţă PRO.

”Haralambie? Chiar mă gândeam cum o să îi spună Gigi. Nu se va schimba nimic, e un mod de a eluda regulamentul.

Dă bine la CV aşa când vii antrenor la FCSB, cred că mai mult de asta a venit Haralambie”, a spus Florin Prunea.

Charalambous, după ce a semnat cu FCSB: ”Să primesc această ofertă a fost extraordinar”

Elias Charalambous (42 de ani) a semnat cu FCSB până în vara lui 2024 şi spune că este foarte entuziasmat de această provocare.

Noul antrenor al FCSB-ului susţine că şi el a fost surprins de această propunere şi este încrezător că va reuşi să atingă obiectivele impuse de conducerea clubului:

”Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani. Să primesc oferta de la Steaua (n.r. FCSB) a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din ţară, a reuşit multe lucruri în Europa şi este cunoscut peste tot în lume, cu suporteri incredibili, o istorie bogată şi nu regret că am venit.

Este o provocare pentru mine să fiu aici. A fost o surpriză plăcută, atmosfera din sânul echipei este fantastică”, a spus Charalambous într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare