Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous nu este îngrijorat în privinţa atacantului căruia îi lipsesc golurile: ”Munceşte pentru echipă”

Charalambous nu este îngrijorat în privinţa atacantului căruia îi lipsesc golurile: ”Munceşte pentru echipă”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno are o situaţie marcată de incertitudine la FCSB. În ultimul meci, cel cu Farul, a ieşit la pauză, alimentând şi mai mult zvonurile unei posibile tensiuni din cauza secetei de goluri, dar Elias Charalambous a ţinut să lămurească lucrurile.

FCSB o întâlneşte pe FC Hermannstadt, în deplasare, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci restant din Superliga României.

Compagno, secetă de goluri. Charalambous: ”Munceşte pentru echipă”

În cadrul conferinţei de presă, Elias Charalambous a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate de la echipa sa, printre care şi situaţia lui Andrea Compano.

Atacantul italian nu are cel mai bun început de sezon, reuşind doar două goluri în 11 apariţii pentru bucureşteni.

Antrenorul cipriot al FCSB-ului a explicată că vârful de 27 de ani are şi alte calităţi prin care îşi aduce o contribuţie importantă în echipa roş-albaştrilor.

”Am fost întrebat asta săptămâna trecută şi am răspuns la finalul meciului. În special pentru Andrea, el este un jucător care face o treabă foarte bună pe teren. Nu înseamnă nimic faptul că nu marchează.

Cu siguranţă, un jucător este fericit atunci când înscrie, dar el face o treabă foarte bună pentru echipă, munceşte pentru echipă şi suntem fericiţi.

Deschide spaţii, luptă pentru fiecare minge, păstrează posesia. Lucrul important este ca echipa să câştige. Aşa gândim noi şi aşa gândeşte şi Andrea. Este fericit atunci când echipa câştigă”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

FCSB este lider în Superliga României, cu şapte victorii din opt meciuri jucate, respectiv 21 de puncte. 

Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în sezonul trecut din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnoelias charalambous 

viewscnt
Articole similare