You are here:

Charalambous, reacţie după Supercupa României: ”Am vrut sa începem sezonul cu un trofeu”

Charalambous, reacţie după Supercupa României: ”Am vrut sa începem sezonul cu un trofeu”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a câştigat, joi seară, Supercupa României, învingând în meciul pentru trofeu, pe stadionul Steaua, echipa Corvinul Hunedoara, scor 3-0.

Reacţii după Corvinul - FCSB

FCSB este campioana en titre a României, iar Corvinul este câştigătoarea Cupei României Betano. Golurile au fost marcate de Miculescu ’21, Ştefănescu ’52 şi Luis Phelipe ’80.

Elias Charalambous a vorbit despre trofeul cucerit de FCSB şi despre noul jucător, Marius Ştefănescu. 

”Am spus înainte de meci ca vrem sa începem sezonul cu un trofeu. N-am jucat aşa de bine în prima repriză. Merită felicitări şi Corvinul Hunedoara.

Suntem fericiţi cu Marius Ştefănescu. Şi restul care au venit recent au jucat bine. Şi Daniel Popa la fel. La fel şi Malcom Edjouma. S-au adaptat foarte repede la noi. Au arătat mult mai bine în repriza a doua. 

Dacă mai vine vreun fotbalist foarte bun, atunci e binevenit. Avem un lot numeros, iar pentru meciul din cupele europene cu siguranţă vor fi unele modificări”, a declarat Elias Charalambous, la finalul jocului.

”Nu mă gândeam că îl mai prinde un sezon tot la FCSB”. Panduru s-a luat de un jucător după primul meci: ”Vii deja după un an pierdut”

 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsupercupa 

viewscnt
Articole similare