Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, o nouă lovitură dură din partea guvernului britanic. Angajaţii clubului englez sunt afectaţi

Chelsea, o nouă lovitură dură din partea guvernului britanic. Angajaţii clubului englez sunt afectaţi
Comentarii

Ca urmare a restricţiilor impuse de guvernul britanic lui Roman Abramovic, cardurile de debit ale clubului Chelsea au fost suspendate temporar de Barclays.

Gruparea Chelsea Londra are din nou de suferit de pe urma restricţiilor impuse de guvernul Marii Britanii lui Roman Abramovic.

Patronul formaţiei londoneze este conisderat un apropiat al preşedintelui rus, iar imediat după începerea războiului, oligarhul a anunţat că a scos clubul la vânzare.
 
Însă, guvernul Marii Britanii i-a impus o serie de sancţiuni lui Roman Abramovic, printre care şi imposibilitatea de a vinde clubul, întrucât este o propritate a sa.

Mai departe, Chelsea a primit o lovitură şi din partea sponsorului principal Three, care a anunţat că va suspenda temporar contractul cu formaţia din Londra.

Chelsea, o nouă lovitură dură din partea guvernului britanic. Angajaţii clubului englez sunt afectaţi

Un alt necaz care s-a abătut asupra deţinătoarei Ligii Campionilor a fost anunţat vineri seara.

Cardurile de credit ale clubului lui Chelsea au fost suspendate temporar de Barclays în urma sancţionării lui Roman Abramovici de către guvernul Marii Britanii, informează cei de la Sky Sports.

Mai exact, angajaţii clubului care au carduri corporative la respectiva bancă din Marea Britanie nu pot le folosi pentru o perioadă temporară.

Asociaţia Presei raportează că formaţia de pe Stamford Bridge a avut mai multe conturi suspendate temporar în timp ce băncile îşi evaluează licenţa de funcţionare, mai notează sursa citată.

În trecut, Barclays a fost principalul sponsor al Premier League, prima divizie din Anglia, în perioada 2001-2016.

Guvernul Marii Britanii i-a dat lovitura fatală lui Chelsea în cursul zilei de joi, atunci când s-a anunţat faptul că clubul nu mai poate fi vândut, dar a primit şi o serie de alte sancţiuni, din pricina legăturii cu Abramovic, care nu poate fi încheiată deocamdată.

În acest context, Chelsea a primit licenţă specială pentru a continua să opereze, dar guvernul vrea ca Chelsea să fie vândută cât mai repede posibil. Acest scenariu este posibil doar dacă oligarhul rus va ceda controlul vânzării guvernului britanic. 

Telegraph notează că potenţialii cumpărători nu au fost descurajaţi de faptul că Abramovici are activele îngheţate şi ar putea încă progresa în negocierile lor.

Cu toate acestea, destinaţia oricăror fonduri generate din vânzare ar urma să fie stabilită de guvern.

Guvernul i-a acordat lui Chelsea o licenţă specială pentru a permite îndeplinirea programelor, personalului să fie plătit şi deţinătorilor de bilete existenţi să participe la meciuri, dar nu poate oferi noi contracte jucătorilor sau personalului, nu poate face transferuri sau să vândă noi bilete la meciuri.

Afla mai multe despre: chelseabarclaysabramovic 

viewscnt
Articole similare