Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia, datoare la Marco Dulca! Fotbalistul de la FCSB încă mai are bani de recuperat de la fostul club

Chindia, datoare la Marco Dulca! Fotbalistul de la FCSB încă mai are bani de recuperat de la fostul club

FCSB

Comentarii

Marco Dulca, 23 de ani, a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB.

Chindia, datoare la Marco Dulca! Fotbalistul de la FCSB încă mai are bani de recuperat de la fostul club

Marco Dulca (23 de ani) nu reuşeşte să se impună la FCSB. Mijlocaşul a jucat doar 9 minute în ultimul meci, cu UTA, scor 2-2, din cadrul primei runde a grupelor Cupei României. 

În ultima perioadă s-a tot vorbit de revenirea mijlocaşului la Chindia, fosta sa echipă. Azi, însă s-a aflat că Dulca s-a adresat comisiilor pentru a-şi recupera banii restanţi de la clubul dâmboviţean. 

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor o obligă pe Chindia să-i achite lui Marco Dulca salariile şi bonusurile restante, dar clubul poate face recurs.

”DULCA MARCO ALEXANDRU vs. AFC CHINDIA TARGOVIŞTE - Pretenţii financiare - Admite cererea modificată a reclamantului.

Obligă pârâtul la plata drepturilor financiare restante şi bonusuri precum şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile”, se arată pe site-ul LPF.

Mijlocaşul defensiv a sosit la FCSB în vară, de la Chindia. Deşi au trecut mai bine de două luni de atunci, Dulca nu a reuşit să prindă niciodată primul 11 al lui Nicolae Dică până acum. 

Dulca a evoluat în 9 meciuri la FCSB, toate din postura de rezervă. 

Gigi Becali renunţă la Radu Boboc şi la Marco Dulca

Radu Boboc şi Marco Dulca, fotbalişti sosiţi la vicecampioana României în vara lui 2022, sunt primii la care Gigi Becali vrea să renunţe.

Fundaşul dreapta ar urma să fie trimis înapoi la Farul lui Gică Hagi, în timp ce Marco Dulca ar putea fi cedat la Chindia Târgovişte, fosta sa echipă şi singura din România la care mai poate evolua în acest sezon competiţional.

"Da, mă gândesc să renunţ la Boboc şi Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluţie în afară de Târgovişte. Da (n.r - e posibil să revină la Chindia în iarnă). A zis că vrea să muncească, să îşi câştige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat... aia nu e muncă.

Radaslavescu tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greşeşte. Greşeşte, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca aşa fotbal", a spus Gigi Becali, la ProX.

Oferta primită de unul dintre jucătorii trecuţi de Gigi Becali pe lista neagră la FCSB: "Ni-l dorim, e interesant!"

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare