Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, iar acum el. Un nou transfer de marcă pregătit de Becali la FCSB: "Am vorbit cu MM Stoica"

Chiricheş, iar acum el. Un nou transfer de marcă pregătit de Becali la FCSB: "Am vorbit cu MM Stoica"

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu este în continuare extrem de apreciat de oficialii fostului său club, FCSB, iar fotbalistul legitimat acum la U Cluj a recunoscut că a fost foarte aproape de o revenire la vicecampioana României.

Vlad Chiricheş s-a întors, în vara acestui an, la FCSB, iar Alexandru Chipciu a fost şi el foarte aproape de a bate din nou palma cu Gigi Becali. Fotbalistul Universităţii Cluj este apreciat de oficialii clubului roş-albaştru, în special de Mihai Stoica, iar negocierile dintre cele două părţi au avut loc în mai multe rânduri.

În cele din urmă, Alexandru Chipciu a luat decizia de a continua la U Cluj.

"Am fost foarte aproape de o revenire în Bucureşti. Într-o seară, am zis că e gata, că mă întorc sigur.

Eram prin vacanţă şi vorbisem cu MM, eram convins că o să mă întorc. Apoi, punând în balanţă toate lucrurile, familia, şcoli, grădiniţe... Era cam greu, era cam din scurt.

Am zis că e mai bine să continui aici. Dar aveam motivaţia de a mă lupta acolo sus. La vârsta mea nu se mai pune problema de bani" , a declarat Alexandru Chipciu la sport.ro.

Trecut pe la FC Braşov, Forex Braşov şi FC Brăila, Alexandru Chipciu a semnat cu FCSB în ianuarie 2012. Alături de clubul lui Gigi Becali, fotbalistul ajuns acum la 34 de ani a cucerit şapte trofee pe plan intern, trei titluri în Liga 1, două Cupe ale Ligii, o Cupă şi o Supercupă a României.

De asemenea, Chipciu mai are trofee câştigate alături de CFR Cluj şi de Anderlecht, în Belgia.

  • Alexandru Chipciu a evoluat pentru FCSB între 2012 şi 2016, când a fost cumpărat de Anderlechet cu trei milioane de euro
  • 5 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Chipciu în cele 21 de meciuri jucate pentru U Cluj în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbchipciubecali 

viewscnt
Articole similare