Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christian Eriksen şi-a găsit echipă. Unde va evolua din sezonul viitor: ”A dat undă verde. Anunţul va deveni oficial”

Christian Eriksen şi-a găsit echipă. Unde va evolua din sezonul viitor: ”A dat undă verde. Anunţul va deveni oficial”
Comentarii

Christian Eriksen şi-a dat acordul cu privire la viitoare echipă la care va evolua.

Danezul de 30 de ani a suferit un stop cardiac, la meciul cu Finlanda de la Euro 2020, şi i s-a implantat un defibrilator.

Jucătorul a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, formaţia la care era legitimat în acel moment, iar din iarna acestui an a semnat pentru şase luni cu Brentford, formaţie nou-promovată în Premier League.

Înţelegerea cu actualul său club expiră în vară, atunci când mijlocaşul poate semna liber de contract cu orice alt club.

Cea mai probabilă destinaţie este Tottenham, fostul său club, conform footballinsider247.com.

Eriksen şi-a dat deja chiar acordul pentru a se întoarce la formaţia la care a evoluat timp de şase ani şi jumătate, între august 2013 şi ianuarie 2020, anunţă todofichajes.com.

Dacă totul decurge conform planului, internaţionalul danez va semna cu Spurs imediat după încheierea actualului sezon.

”Totul indică faptul că acesta se va întoarce la Londra şi va face parte din proiectul fostului său antrenor de la Inter, Antonio Conte.

Eriksen a dat undă verde pentru întoarcerea sa şi dacă totul merge bine, anunţul va deveni oficial odată cu încheierea sezonului”, menţionează sursa citată.

Eriksen traversează o perioadă bună la Brentford şi pare că a revenit la forma care l-a consacrat. De la revenirea în Premier League, mijlocaşul a bifat şase prezenţe, unde a marcat o dată şi a livrat două pase decisive.

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare