Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt jucătorii de la FCSB infectaţi cu COVID-19. Cei doi fotbalişti vor rata meciul cu FC U Craiova

Cine sunt jucătorii de la FCSB infectaţi cu COVID-19. Cei doi fotbalişti vor rata meciul cu FC U Craiova

Superliga

Comentarii

FCSB se va întâlni cu FC U Craiova, diseară, de la ora 19:55, în cadrul unui meci din etapa a 24-a din Liga 1.

Vicecampioana României are mai multe probleme înaintea partidei ce va avea loc pe Arena Naţională. 

Florin Tănase este suspendat, iar antrenorul principal Toni Petrea este în carantină, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Mihai Stoica a anunţat, în direct la Telekom Sport, că alţi doi jucători din lotul bucureştenilor au fost găsiţi pozitiv după ce au contractat respectivul virus şi se află în izolare.

Cei doi fotbalişti pe care i-a adus în discuţie managerul general de la FCSB sunt Ştefan Târnovanu şi Ovidiu Perianu, conform ProSport.

Astfel, aceştia sunt indisponibili pentru partida de astăzi contra oltenilor pregătiţi de Nicolo Napoli.

Chiar şi în condiţiile în care cei doi jucători nu ar fi figurat în echipa de start dacă ar fi fost apţi, FCSB nu vrea să rateze şansa a reduce distanţa faţă de CFR Cluj.

Liderul din Liga 1 s-a încurcat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în Bănie. În momentul de faţă, diferenţa dintre cele două contracandidate la titlu este de opt puncte, dar în cazul unei victorii, FCSB se poate apropia la doar şase puncte.

Mihai Stoica a dat ultimele detalii cu privire la problemele de efectiv din lotul vicecampioanei

"Avem şi noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r. suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la naţională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aş spune (n.r. numele jucătorilor)?

Avem doi jucători cu COVID, mâine ies. Sau chiar luni. Toni ratează şi intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine ştie ce. A simţit o durere în gât şi a făcut un test. S-a testat şi el cu noi luni şi a ieşit pozitiv. Acum, problema e că am stat şi noi cu el, dar am mai stat şi cu Edi”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbcovid 19 

viewscnt
Articole similare