Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va juca titular în apărarea FCSB-ului dintre Dawa şi Tamm: ”Cred că el va evolua în prima etapă!” Verdictul lui Nicolae Dică EXCLUSIV

Cine va juca titular în apărarea FCSB-ului dintre Dawa şi Tamm: ”Cred că el va evolua în prima etapă!” Verdictul lui Nicolae Dică EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit în studiolul Orange Sport despre apărarea FCSB.

După ce a pierdut un nou titlu în faţa FCSB-ului, Gigi Becali a anunţat că vrea să întărească compartimentul defensiv, acolo unde FCSB a avut de suferit în actualul sezon. De la echipa bucureşteană au plecat mai mulţi jucători, iar Gigi Becali a adus doar 2 fundaşi centrali. 

Apărarea FCSB-ului va arăta diferit în noul sezon, după plecările lui Andrei Miron şi Paulo Vinicius. În locul lor, la FCSB au ajuns Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna şi Denis Haruţ - ultimul revenit după împrumutul la FC Botoşani.

Totuşi, FCSB s-a lovit din nou de blestemul fundaşilor centrali. Dawa şi Bouhenna s-au accidentat în perioada de pregătire şi au ratat o bună parte din cantonamentul lui Toni Petrea. MM Stoica nu vrea să mai întâmpine probleme în apărare, iar oficialul FCSB a mai adus un fundaş la echipă. 

FCSB a oficializat, azi, mutarea! Joonas Tamm a semnat cu roş-albaştrii şi se va alătura lotului condus de Anton Petrea. Tamm a venit la FCSB liber de contract, după ce a părăsit în martie clubul ucrainean Vorskla Poltava.

Dawa a fost adus de Gigi Becali, iar Tamm de MM Stoica. În studiolul Orange Sport s-a discutat despre cine ar putea să joace titular la echipă. Dică consideră că Tamm va fi titular fără probleme, dacă va juca bine. 

Cine va juca titular în apărarea FCSB-ului dintre Dawa şi Tamm

”Cred că va juca, în prima etapă (Tamm), dacă ei consideră că este pregătit. La ce probleme au cu fundaşii centrali. Dacă va juca bine, nu va avea absolut nicio problemă. Din punctul ăsta de vedere, că l-a adus MM şi că nu l-a văzut patronul. Dar dacă nu va juca bine, e clar că va avea o problemă. Depinde cum greşesc cei doi”, a spus Dică, în exclusivitate, la Orange Sport. 

  1. Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

 

Afla mai multe despre: fcsbdawatammdică 

viewscnt
Articole similare