You are here:

Ciobotariu, fericit după ce echipa sa a scăpat de la retrogradarea directă. Ce spune despre penalty-ul care a dus la marcarea golului

Ciobotariu, fericit după ce echipa sa a scăpat de la retrogradarea directă. Ce spune despre penalty-ul care a dus la marcarea golului

Fotbal

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu şi-a felicitat ”elevii”. În momentul de faţă FC Botoşani nu mai poate retrograda direct, fiind la 14 puncte de Dunărea Călăraşi, ocupanta locului şapte în play-out.

”Bineînţeles că sunt bucuros, am avut un joc foarte greu. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru determinare. Aveam nevoie de aceste trei puncte în lupta noastră pentru supravieţuire. Sunt bucuros că în momentul de faţă nu cred că se mai pune problema ca noi să retrogradăm”, a spus Ciobotariu la finalul partidei.

Despre arbitraj: ”Este mai bine să discutăm despre jocul în sine decât despre arbitraj. Eu nu am comentat niciodată arbitrajul, aşa că nu îmi place să vorbesc despre arbitraj”, a mai spus Ciobotariu.

Sâmbătă au loc în play-out partidele Politehnica Iaşi – Hermannstadt şi Concordia Chiajna – Dinamo, iar meciul FC Voluntari – Dunărea Călăraşi este programat duminică. Toate partidele vor fi în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciobotariuligafc botoşani,  

viewscnt
Articole similare