Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a confirmat interesul din Vest pentru Enes Sali: ”Nu sunt zvonuri. Există discuţii pentru el, dar şi pentru alţi jucători”

Ciprian Marica a confirmat interesul din Vest pentru Enes Sali: ”Nu sunt zvonuri. Există discuţii pentru el, dar şi pentru alţi jucători”

Fotbal

Comentarii

Acţionarul celor de la Farul Constanţa, Ciprian Marica (37 de ani), a confirmat faptul că există un interes major al formaţiilor din Vest pentru jucătorii celor de la Farul Constanţa.

Joi, prosport.ro anunţa că Sporting Lisabona a înaintat o ofertă de un milion de euro către Farul Constanţa, în schimbul tânărului mijlocaş Enes Sali.

Ciprian Marica confirmă interesul lui Sporting pentru Enes Sali

Vineri, Ciprian Marica a confirmat discuţiile dintre Sporting Lisabona şi Farul Constanţa. În acelaşi timp, a recunoscut că există discuţii şi cu alte cluburi din Vest pentru alţi jucători de la malul mării, iar Gică Hagi este dispus să vândă pentru o sumă convingătoare.

La Enes Sali nu este zvon. Sunt nişte discuţii pentru Sali şi pentru mai mulţi jucători. Enes Sali are 17 ani, e clar că are nevoie să pună pe el.

Te dezvolţi altfel şi creşti altfel în Vest. E posibil ca ăia (n.r. - Sporting) să-l facă jucător care să joace în Vest. Ei sunt mult mai avizaţi decât noi. El e în continuare un copil, care are nevoie să se dezvolte”, declarat Ciprian Marica, pentru fanatik.ro.

  • 32 de meciuri şi 2 goluri a bifat Enes Sali în Superligă, până în acest moment.

Enes Sali deţine două recorduri istorice

În toamna anului 2021, Enes Sali marca primul său pentru Farul în Superligă, în victoria contra celor de la Academica Clinceni, scor 5-0, şi devenea cel mai tânăr marcator din istoria campionatului României, la doar 15 ani, 6 luni şi 21 de zile.

Câteva luni mai târziu, Mirel Rădoi îl introducea în finalul partidei Lichtenstein-România 0-2, şi devenea cel mai tânăr jucător din istoria naţionalei: la doar 15 ani şi 264 de zile.

Afla mai multe despre: enes saliciprian maricasporting 

viewscnt
Articole similare