Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cipru s-a retras de la turneul preliminar CM 2023 la handbal masculin din cauza cazurilor de Covid. România va întâlni doar Israel şi Moldova

Cipru s-a retras de la turneul preliminar CM 2023 la handbal masculin din cauza cazurilor de Covid. România va întâlni doar Israel şi Moldovagalerie foto

CM Handbal

Comentarii

România va întâlni doar Isreal şi Moldova la turneul preliminar pentru Campiontul Mondial din 2023, după ce Cipru s-a retras.

Naţionala de handbal masculin a Ciprului a fost nevoită să se retragă de la turneul preliminar al CM2023, găzduit de Cluj-Napoca, începând de vineri.

Ciprioţii au anunţat mai multe cazuri de Covid-19 în lot, iar EHF a validat retragerea echipei. România va juca astfel doar cu Israel şi Republica Moldova.

Cipru s-a retras de la turneul preliminar CM 2023 la handbal masculin

EHF precizează că, potrivit regulamentelor în vigoare, meciurile la care trebuia să participe echipa din Cipru vor fi câştigate de adversari cu 10-0 şi 2 puncte în clasament.

Ciprul se alătură astfel altor două naţionale care nu au venit în decembrie în România. Elveţia şi Iran au renunţat atunci la Trofeul Carpaţi, tot din cauza unor îmbolnăviri”, a transmis şi FR Handbal.

În urma acestei veşti, România va întâlni Israel în prima partidă, vineri, de la ora 18.00 şi echipa Republicii Moldova, duminică, de la aceeaşi oră.

Suntem o echipă, asta este arma noastră, faptul că suntem uniţi. Cu tot respectul pentru jucători, noi nu avem o Cristina Neagu, un jucător de asemenea valoare, dar avem jucători care sunt buni şi dau totul pentru naţională.

Uneori câştigi, alteori pierzi, dar trebuie să fii mereu mulţumit că ai făcut tot ce ai putut”, a comentat antrenorul Xavier Pascual înaintea partidelor.

Afla mai multe despre: românia handbal 

viewscnt
Articole similare